Followers

Sunday, August 07, 2005

buffday boy

hermm kinda bored n tired todayy..hermm..llalal...dont what should i do more..

tomorrow faizal's besday.hiks..dont know want buy what for him...shu had suggest me to buy..koala boxer for him..giler ape..he..i never think that i'll be that things..xspecially for him...not that sick..

hermm..may be...2morrow..we all will makan besar le..everyday was makan besar...since amir always belanja we all at lunch time..so no need to bring money...hoho..just bring ur body wif empty stomouch...

amir n shu...looked very closed lately..last week after solt zohor i ask shu ..did her couple wif amir...but she only said..we just frend...just frend...eermm...i dont think so..let me guess..it more than a frenz..eat in 1 plate..share nasik lemak together..mee hoon together...what else together..not that things....alahaii otak kuning nye..

that all kot...yg me wanna write here..soo...

appy besday pezal..panjang umor murah rezeki...jgn asik pk nak kawen jerk..(pezal always think about married..gatal lah tuh..

5 comments:

yusairi said...

hi tic,
hmmm, shu sudah tentu ada apa2 dgn si dia tu. kdg2 bila nengok mereka mcm tu rasa nak buat mcm tu kan ?. yus pernah terfikir mcm tu. entahlah, takde rezeki lagi mcm tu agaknya. sedih gak.

p/s: nice japan's song.

tic said...

hai yus..hiks...anni pon x tau nak kate pe..tp setiap kli tanya dorang..mesti jwapan nye kawan..lantak la..

he thnx..

yusairi said...

tic,
kawan or not. kalau mereka dijodohkan bersama, maka, bergembiralah kita. doakan mereka bahagia sehingga ke akhir hayat. jgnlah kita bersedih sgt. jaga diri yer tic.

yusairi said...

tic/anis,

bakri, my practical student ni request your pic tetiap hari waktu office duk tanya jer. susah benar nak jawab soalan2 dia. apapun, yus tak byk tahu ttg anis melainkan apa yg dlm blog. so, sampaikan si bakri ni duk send msg kat chatter box anis. so, pandai2la jawab utk dia tu. kesian benar nengok dia. yus pun tak pernah terfikir request pic anis sebab tak terasa nak berbuat demikian. nakal betui si bakri ni.

wink2.

tic said...

yus...hiskk..itu lah pe2 pon..harap dorang nye relation berkekalan...

n bakri..kite x tu nak kate cm ne ..nak tgk my pic erk...i'm not pretty gal..x yag tgk la erk..:P