Followers

Friday, May 25, 2007

bermula sebuah cuti..

pagi tadi aku ke putrajaya mcm bese...cema x kesolah..padahal ari nih die ade exam fizik paper 1,2 n agma..aku dah gak minah nih..die tertidor..salah aku jugakk kan...nape lah aku tak p periksa die kat bilikk die tdi..time nk pg aku tgk die dok kat ats tilam ngah tido...

ape lah nak jadi kat adik aku yang sowang neh..jgn waktuh spm die mcm neh sudahh le..berubah ye dik...:)

lagih dua minggu ayah aku akan pulang...ke banjrmasin..bukan atas urusan keduniaan..mama kelihatanye nye agak kerinduan...sabarr ye ma..di dunia kite berpisah..doa moga di akhirat kite disatu kan..bukan kah itu doa par malaikat...

rindu nak dgr sore ayah..n waktuh ayah berangkat..aku tak jumpe...seriyess aku nangis time tuh jugak..hkk..hakk.

kadang2 aku pikir..kalu aku mti ...macammna..?tiada lagih istilah rindu...takut nye..tp kalau amal kite banyak wat oe nk takut,...aku tak de amalan,..haii dok lam liang laht sorang2 x derk teman...amalll jekrk lahh..

ari nih adik aku yang dok kat hulu langat tuh balik..n aku akan amik di pas asar..xleh ik awal sgt bese ade bayan.sebelom balik..

n teros amik si kecil comell yang meningkat besar..rindu nye kat izzah..kat umi die jugak..miss u my sista.. :)


aku nak tuko layout...x ske lah kat layout nieh...childish sgt lak.

8 comments:

yanimaniz said...

layout'x abis ganti yha

ticnube said...

ye lah yani...x jumpe yang berkenan di hati.. :)

Nurhuda said...

simple but lawa coz i love pink.. haha... tic, u can try blogskin.com jugak.. byk skins utk pilih...

tic said...

huda skin kat sane x leh nak comentla...:)

sayda said...

ok.tukar layout nih.i sokong!

:D

tic said...

heee....sayda rite now u sokong..nape x leh bace ntries lak...ermm de prob ke sayda... ?

Nurhuda said...

lei pki haloscan... i used that for my blog....

tic said...

ehh ye ke..cam no..ajo kan leh tak..heee...saye bdk x penah blaja..ade mase tlg tunjuk kan.. :)