Followers

Monday, November 26, 2007

eppi besday to me..

muahahha/// sedayy sgt..ma n ayah tak de... dorang x leh la bg adiah kat aku..bese aku pagi2 lagi dah tuntut adiah..iskk..iskk. sedayy sgt..just adik2 n kakak aku je wish kat aku..n tak lupe gakkk kat diba rafik n fika..yang tepat kol 12.00 mlm msg msk hp aku.. heheh...

sayang korang sgt!!! kecuali rafik...

aku masih lagi dlm dilema... tak ske sgt perasaan nih..aku ni maleh nak libatkan diri dlm family bussiness... n tuh salah satu sbb nya aku tarik diri n sambung blaja... mula2 dulu aku ckp kat ma n ayah... "org tak ske nege la"..tp lama2 aku mula sedarr darah dgg aku nih org nege ..so aku tak leh lari...jadi skrg...time2 aku cuti mak n ayah aku mmg amik peluang nih untuk berdating..n akulah pengganti nye..aku takde masalah mengenai itu!!!.. n aku ske untuk tlg mak ayah aku..n aku ske nak wat profit lain dr yang len tyme drg tak de tp!!!!

yang menjadi masalah nye..aku tak ske kat manager cawangan bangi...aku harap die bukan jenis blogging..klu die bace blog den..naya... jerk..!! tp aku tak leh lari untuk bekerjasama ngan die...abihh nak buekk cam nooo..!! argghhh..pagi2 ceria aku memening kan diri ngan mende nih.. uhuuu...xmo..xmo..

tp btoLl2..tak skkeee,...n skang aku tak leh tgk muke die... klu aku jd pompuan ngandung ..mau kenan anak aku..muahahha.. :( tp siyes... i hate him so much/....kenapa... ? mungkin kerna luka lame berdarah kembali..!! mencikkkkkk....

pe2 pon...eppi besday to me... yang ke brape ekr...? heheh... still sweett.....??? bp erk.. ;)

11 comments:

HE said...

Tic, sabar aje la... nak buat mcm mana bila kerja tak leh nak tukar-tukar mcm tukar bilik darjah/kelas...terpaksa terima aje kan... goodluck anyway...

-mr & mrs pirate- said...

wowow.... happy bdae tic sayang....moga2 cita2 nya tersampai ye.... well, achieve your goal ...and not do wad other ask you to do... kalau tk minat, den do something yg u minat... am sure ur parents will paham kan... hehehe...

psl haloscan senang je... click on the 2nd radio button bila dia suruh pilih.. u have to click yg ada 'old blogger' something like that la.. hehhee... den pastu ikot instruction je..and copy and paste... but at your blogger kat under template, under HTML, scroll all the way down and click rivet to the old blogger... dah tu je.. selamat mencuba...

-huda-

MZ said...

- semekom. epi bezday.
- jom banjer pak cik makan kek eskrim :D

Shahh @ Jaja said...

Hi Tic
Happy Belated Besday...

tic said...

he...its ok..u knw i just keje part time jerk kat my parents punye business..so i still have a choice...rite..!!

uda:my parents really understanding me...so they just give me to do ma own decision..!! tnx to them...

mz: pcik .... tic sndiri tak dpt kek... even ice cream..so sad..!!

jaja: thx jaja..just late 4 1 day je.. :)

nadzeem said...

eh jap!!
dala xgik tau yg kebaper..
then, dan2 lak tu kate sweet segala...::kompius::
miehahahaha

camne pong,
as long dis entry x berganjak kebawah. tetap la nk wiih..
all dabesh either in ur life or ur mind...
hehehe

respek diri anda,amik mase tuk relax, respon ngan persekitaran...


p/s:: jom link menGeLINKkan blog..
hehehe

ticnube said...

mengelink..?? no prob.. ;) yang keberapa itu rahsia.. :) hehehe

iEn said...

eppey besdey girrl.. moga cepat membesau ngan susu tepong dumex wkikikik :D

tic said...

heheh thnx einn... susu dumex...ohooo im too old to drink dumex..heheh...

deidaa said...

Ish.. xbley chat lak kat chatbox tu.. kena blok aa kat ofis!

Anyway.. selamat ari jadik la yek?

Open table lah utk bdk2 bloggers.. ahehehe!

tic said...

nak opoen table...?nak buat besday party pun tak sempat camne nak buat open table

anyway thnx alot 4 de wish deidaa