Followers

Saturday, December 01, 2007

hari yang paling penat....agaknye la!!

lalalalala....hari nih amat la penat...bangun seawal mungkin ...kerna sedara dari jauh datang...perghh tak laratt...bangunpagi...g tempat yang perlu anta duit ./...tgu din..aku cukup pantang orang yang tk dtg on-time nih...next time ku nak kua kan cadangan.....sok lusa ko masuk keje kul 6.30 pagi lahh din..!!! wat angin badann jerk...



balik dlm kul 8.00...sedia kan minuman n n makanan untuk tamu terhormat la kuNon....pastuh dok je kat dapor...tgk dorang...heh...tak terliur tOll....pastuh wat2 keje ...sampai tamu balik....



jap pastuh ken anta anum g kerje...dah macam drebar dah aku nih..ke sini sana kene anta org....abis anta anum..g kedai amik makanan untuk lunch....tp sayang aku sendri pon tak dpt makan...kene bekejar ke ptjy..ade meeting disana....ke parcel b....n teros ke umah ijau...!! balik dah ptg..



pewot siyesss lapo...baru nak makan..my lil bro sakit...bawa g klinik lak.. platlet nye rendah...!! <--btol ke platlet ..hehehe...tak tauu la..darah putih kot....bahse melayu nye.. muahahah...konon2 nak kene tahan...tapi aku tak kasik......sok mak aku dah balik...so better die dok umah..pe2 hal...aku da... nmpk tewokleh gak p spital.. :) lepas balik dah maghrib.. tyme tuh dah tak larat. yang aku nampak hanya lah bantal...



wolla...aku di tag for the 1st tyme..n aku mmg tak tau rules2 die... just wat pe yg shuy wat je kot.. :)



tag nye berbunyi "7 perkara pelik tentang aku"





1. ske bawa kete tyme jam dlm keadaan hujan

2.tak ske amik test tp ske amik result

3.sakit kepala n sakit pewot adalh penyakit wajib

4.terlalu sayang kat moto scoot aku tp kebahagian itu telah dirampas

5.tak ske membaca tp ske mengira

6.tak leh tdo bantal tinggi...

7.kalau tido mesti tutup tinger.. pengalamn ngeri nih...hehehhe..





orang yang aku n tag

reed
jaja
uda
biskutz
cafe
kak nur
kobis bulat

9 comments:

Anonymous said...

you ni susahkan i lah...tak pasal2 i kene buat tag...sorilah takut terasa...

tic said...

sori lah.. kite pon tau org tak bo ske di tag.. but i also donnoe what should i do...soriii again... :(

-mr & mrs pirate- said...

cian nye pnat... hehehe rehat la ye cukup2 nye... hehehe..tic da cuti ehh??? amacam sekolah??? lulus tak???

mintak2 adik tic sihat ye...

psl tag tu nnt uda buat ehh... hehehe..nari bz la.. ada werk... heheheh...

tc k tic... miss u ... .

-huda-

BiSkUtZ LeMaU said...

Salam...

walle..walle..
ape menatang tag ni?
memule tak terasa pun nk klik blog cik tic ni..
tetibe ntah kuase ape ntah terklik gak kat link ni..

aleh2.. name eden telah ditag..
x pernah2 der org tag sy ni..

wokey2 nant der idea..
sy uatlah tag ni yer.. (",)

tic said...

hehe thnx katuda..but u know.. dua adik i dah colapse arr.. sedayy toL..

biskut...hahah/.. sowi..i poin terpaksa.. :)

MZ said...

amboi .. jadik drebar mana leh perut kusung ..

tic said...

pokcik./... mmg btoll kan..mane leh pewot kosong.. nnt pe2 jd eden yang kene.. :)

Shahh @ Jaja said...

tic ko tag aku ker?... hehehe nanti senang aku buat... tengah sibuk ni.. hihihi

bley yea...

tic said...

la..jaja ko baru sedarr ke.. aku tag ko lah.. aku tak bg tau ko ke..? pelik gak erk.. :) aku ingat aku dah mention sume org..aisey.. ;)