Followers

Friday, August 22, 2008

mau ngomong apa ya...?

cuti sudah tinggal 2 hari sahaja lagi sebelum kiterowang balik campus... hai tak puas rase nye balik uamhh.... pose nak dekat lagi bape ari jerk... dah bape kali aku berpose di dunia nih.. kurus nye tak jugak... perlu ke azam untuk tahun nih jugokkk.. wakakakak....

beberapa hari lepas aku on ym.. terjumpe kawan lame.. bese nye aku panggil die lie jerk// lie nih aku satu kelas n dok sebelah die time aku form 2.. perghjhh.. bape puluh tahun yang dulu.. ku dgr die dah grad... tak mo keje.. maleh kate nye... nak sambg master.. wokayy ... tak pe..mak pak ko kaye.. ko nak kebulan pon tak de hal..wakakak....

bile dah borak tingat kawan2 yang dulu... tong gas, tiang lampu... dgr tong gas jadi nurse skang nih... tiang lampu lak kene kua uitm dulu dismis kot.. pastuh apply balik dpt kat perak lak... :) ermm blaja tol2 erk.. ckp org aku nih die pon same

sok lusa aku balik campus ma jerk yang anta cos kete ku ayah pinjam... ayah nye kete masuk spital OooOOo ..cian kete... cian lagi kat ayah.. dgr cite ayah sakit pwot..cian nye ayah.. tapi mesti ayah dah ok.. sbb ayah beli hp baru... ayahhhh owang nak pinjam leh...? lalalalal ~

assignment satu pon tak siap agih.. study lagih arr dok depan laptop baru..ewahhh hakkkhakkk.. tetttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!risau nye lah... pagi senin nih de satu paper.. pagi jumaat satu paper.. malam rabu satu paper... selasa submit assignmest ..khamis...?tidooo....yeyeyeyeey~

cik biskut agak nye kite satu campus.. cakkk... hahahah.. silap2 sekelas.. ewahh.. awak ye yang pakai baju kurung kedah tuh../? eh bukann.. heheh.. tata....

4 comments:

sweethOneY said...

buat assignment! :D

Anonymous said...

tic: sweethoneyy malehh arr nak buek asement..arrghhh tensen./. nape ngan den nih.. :(

:: p R i n c E s S _ N :: said...

study2.....jgn men tenett jerk..ahakz!!!

tic said...

klu takmen tenet tak leh tdoo OwOOoooo...