Followers

Saturday, May 02, 2009

perjalanan yang penat untuk 2 may 2009



ok...ni aku ke kelantan sbb nak amik nek aku...tghari td..aku naik flight kul 1.40...sampai dlm 2.30 gitu...adeii lapo la plak..nek aku tak sampai agih.. so kite layang kfc...yum..yum...







yang ni lak time aku kat lcct agih... td mkn kfc dah sampai kelantan...time nih tgh tgu panggilann...delayy da... bese la.. dah kate pon tmbag murah/...muhahaha...:)






yang nih aku ngah boring..aku pas abih bace paper metro..paper rini lah kan.. tak kan sok nye lak..cian kan bdk tuh...:(




korang tgk jam erk... aku bertolak dr kelantan ke kl pukul 5.00 ptg.. and sampai around 5.45 pm. really tired...suyess.. i couldnt stand anymore.. sleepy hollowww euwwwwww...penat...







ni plak time aku dr kl ke kelantan.. aku bertolak kul 10.30 arr dr umah..so aku sampai around bape erk... 11.45 kot..que punye pnjng..gile..ni lah aku maleh beli tiket cash n carry..ramai gile..seb cepat...tp de mende yang wat aku tersenyum.. jom layan...:)


heheh bukan...bkan minah cina yang pakai short pant tuh yang aku maksud kan...perkataan lost and found...tuh..muhahahah tibe2 aku tingat cite los and faun arahan afdlin shauki...sayang cite tuh mmg aku tabik.. tapi unsur lucah murahan yang diketengahkan buat aku sedih lagi2 scene yunsi arwah nye...? rogol bukan perkataan yang sesuai untuk dijadikan bahan lawak ...lu pk lah sndiri..;)


5 comments:

*shay* said...

sihat ke tic...? tgh buat apa tu...?

atty's said...

lom penah lagi tgk citer tuh

tic said...

shat sgt lah shay oii..sampai tak larat bw badan..:P


kty...ble la gak layan...:P

Kak Zue said...

baca citer jer dah terasa letihnyer ...ehehehhe..

tic said...

penatt arr kak long...:)