Followers

Friday, June 26, 2009

bercuti ker...?

oohooo iyee ini ntry terakhir sebeloM ke penang .. cam grunge jugakk.. menganto adik..mueheheh..tapi aku tak de la out station sampai ke sabah..mueheh...:(

lepeh ke penang ke ukM...:) wa... silap2 jumpe wa.,..heheh...pastuh ke uitm...de sape2 ke yang leh jumpe...muehehe...oo yeahhh klu ke penang ade minah tomei...:) siape erk..yang dpt 4 flat tuh...

aku tak de mende nak merapu...layan movie lagihh bagus...harap sok kite bergUmbira...:)

20 comments:

enyheartsdiamond said...

penang?im here!

kembara™ said...

alhamdulillah...boleh kawal maksiat hati bila kawen awal...itu sememangnya suruhan dan galakan Islam...tapi ramai orang melayu kita tidak perasan dan buat tak endah perkara ini..:)

~Cinta Cukulet~ said...

selamat berjalan-jalan :D

SasHa Lee said...

wah besh nyer dia g alan2.. cuti2 malaysia erh.. hehe;)

ticnube said...

ha..ko lahh...any...sonang itu jerk aku ingat...

kembara btol tuh,....aku pon ingat na wat cam tuh.. tak dak calon la plak..

yeahh bejalann la sgt...(

cuti masia....alahaii sodehh..

SasHa Lee said...

yelaa bekerja sambil bercutii.. ok ape.. chitt

ticnube said...

lahaii berkerja la sgt...die ok lag...dok elaxx kan...mohle taman...:P muehehe

SasHa Lee said...

so sebenarnya wat ape??

** Saje nak kepochi

ticnube said...

mganto org... tak titunn agihh ke mak cik nih

SasHa Lee said...

hahaha ok laa tue.. chit sesedap jer pagl mak cik..

Pak cik oii..eden dok baca blog kamu ni.. kamu pun baca la blog eden.. bkn banyak pun entry sy.. tp must leave a comment.. huahaaha..

** kes memaksa..

tic said...

i'll will dont wory... will be loyalty readre...jgn terkezut...:)

SasHa Lee said...

wuhaahaha jagn mengutuk sudah..

** sama laa aku pun esok menghantar org gak..

menghantar diriku bercuti ke bukit tggi insyaAllah..

haha jgn jeless..;P

haruan tasek said...

jalan pi penang.... dapat le makan pesembor penang.... aku teringin makan pesembor penang

haniey said...

aku pon bercuti gak...
cuti balik ke umah..
huahuahua...

CaPiQa said...

capiqa balik julai nanti. tunggu seranganku! huuu..

FdausAmad said...

penang sesak

Mr K said...

hello there . jikalau free, lepak2 la di blog aku. Genrenya mungkin sesuai dengan kau.

Dan yea. penang mmg ssk dan berhabuk =)

Kak Zue said...

tic..selamat memandu ...dan semoga tak sesat..eheheh have fun yer..singgah ler cheras wehh..ahaks

sd. said...

tic.

how can i see your face?

really curious.

hehe

Leeza Rule said...

wa dulu duk penang..memang heaven