Followers

Sunday, June 14, 2009

tak paham

kadang2 aku jadi tak paham.. ape yang perlu aku buat untuk buat sume org puas ati kat aku..aku tak mampu woiii nak puas kan ati sume.. aku pon manusia ... klu ikOt pasaan ..aku bakooo jerk semua.. bia miskin kedana.. ha baru padan...

untOng aku tak sebebal tuh..untung masih lagi mampu berfikir secara waras.. jadi ape yang mampu aku buat...aku mula pk2.. bile masuk jerk u nnt aku nak start bejalan..mungkin itu jerk yang dpt membuat kan ati aku elax.. dulu last sem akunk g spore tak jadi..time tuh paper banyak yang tunggu giliran untuk di submit...

last2 aku tak dpt markah banyak pon..last ...the lowest..giler tOl..kot ye sakit ati ngan aku..jgn tunjuk sgt..jadi aku mula pk2..1st week di sne..aku njoy dulo..mampu ke aku..aku dok pk kat orang..de ke org pk kat aku..

kuat kan diri..tabah kan ati...dan aku terosss tak peduliKKk

duka di hati cepat lah berlalu...:(((

8 comments:

h3r0 said...

sabar-sabar.. ingat orang yang tersayang.. he he..

letak la shoutmix kat blog nie.. baru best...

GRuNGe said...

Tak perlu faham. Kalau tak faham pun, buat-buat tak faham.

Betul, letak shoutmix dekat belog, senang orang tinggal jejak.

najwa hazirah halmi said...

la..mengaperkah??
emosi balek...;(

sabar ok..
chill!

uitm s.a ker??
kluwa dpt uitm t...
bley jln samer2!!
hehe~

userhelp said...

bro... kalau nak design blog bro bleh saya buatkan... free jer.. boring2 nih.. contact saya kat blog yer...

haruan tasek said...

sabar... kena study smart nie... enjoy dan study kena belen

milimilo said...

sbb xde shoutmix, ku nak komen out of topic.. hehe..
mane de tere gune fotoshop..basic2 reti la..nasib blaja law..kalo grafik,konfem ku xpakai blogspot dh..huhu

dotblogspotdotkom said...

biasa la tu.....

apa yg penting..keje sama...huhuhu

ticnube said...

pueh dah aku bersabo...