Followers

Monday, July 27, 2009

sistem lemah

sejak akhir2 nih aku asik demam jerk...alhmadullillah demam itu penghapus dosa... harap segala dosa aku hilang sehilang nye demam aku nanti..sepatut nya aku dh start kuliah hari nih..tapi apakan daya...Allah merancang manusia merancang,namun rancangan Allah mengatasi rancangan manusia...

aku dh siap packing barang,tgal nak masuk kan barang dalam kete jerk...tapi apakan daya,sistem imun aku sangatlah lemah...ohooo sekarang sape yang kate klu badan beso mampu than penyakit..anda silap..sangat silap...

adeiii aku dh mula pk2 sok aku kene gerak pagi ker,,, sbb sok klas aku pukul 8.30 alahaiiii klu lah aku ade driver kan senang bagi jer arahan... muahahah..

saya yang menurut perintah...mane aku nak dpt mc nih...adeiii pk 10 juta kalikkkkkkkk

6 comments:

GRuNGe said...

Huhuhu. Yang penting, kamu perlu ingat yang sakit adalah kifarah kepada dosa-dosa kita.

Part mana nak dapat MC tuh, dekat umah aku ada doktor yang senang2 untuk aku dapat MC. Tapi dekat Shah Alam lar.

enyheartsdiamond said...

grunge..jgn galakkan budak berMC..

kelak melarat tabiat itu;)

najwa hazirah halmi said...

klu xlarat jgn la balek dlu..
amek jer mc...
dlm waktu skunk saket2 nyh bahayer tau....

Eyna's said...

Faktor psekitaran yg makin tercemar skarang ni amat mengundang kita slalu tak sihat...


Apepun...smoga cpat sembuh ye...

SasHa Lee said...

uitt tic.. aku jadi driber ko.. hahaha..

haniey said...

alahai...ciannye die...
jgn ponteng2 mkn ubat ye...
get well soon!