Followers

Friday, July 24, 2009

tak seperti dulO

adeiii la...nape lately kapla aku asik sakitt jerk...nak beribadat pon tak le.. pape pon aku lega satu hall dah settle....

gerammm and sakit ati..takut2 ape yang aku nak post ari nih error cam semalam gak.. tak leh nak publish... entah pe masallah nye...

hari nih cam bese bangun lambat agih...tapi ma majuk ngan aku..kate nye aku sewa bilik atas... bilik aku lahh kan... die kate aku nyewa.. so tak kesah la..klau teperok kat bilik 3 hari 3 malam...

die majuk sbb aku tak turun..kate nye tak tgk lagsung ntah idop ke mati ke mak pak kat bawah... sowi...aku time calling.. and sudden naik angin so aku tolak hp aku...
'
heheh last2 jatuh and mati langsung hp tuh..lawak tOl... setiap kali aku tulis orang tak paham..tapi aku lega...

3 comments:

Eyna's said...

takpe org tak paham tic...janji blog ni bleh dijadikan tempat nak mencurahkan rasa hati....

~mek^mizahhh~ said...

g pujuk mak ko! hoho...

~NurKasih~ said...

salam ',
alahai.. adik akak sakit ke??
sakit ke?? patut la lama x dengo kabo '... cecepat sihat ya.. nanti boleh jengah akak kat NZ..ngheeee!!