Followers

Sunday, August 16, 2009

lalalalalame giler tak update

sejak masuk sem nih..mmg aku dapat satu gud news,...even actually sem nih terlalu banyak gud news utk aku....tapi yang satuhh nihh mmg aku ske sgt tapi akhirr nya...

mase mula2 masuk dorang dok pakat kate ade wifi free...aku pon xcited giler...tapi harusss ker... separuh bangunan jerk yang dpt...and separuh agih tak dpt...and yang paling menghiris.menghayat.menhancur and ala ala blender ati nih....aku nye bilik...sakitt ati..and aku mencik.. and sbb kan itu... aku hanya on9 myspace aku jerk itu pon pukul12 and keatas...nak wat cmana itu pon pinjam org len nye brodben...

arrrghhh dah lame tak merayap kat blog kengkawan..heheh..

sowi hanya ujung minggu jerkkk masa yang ade...almaklum lahh kene nepek bilik orgg la katakan...arrrghhh mencikkk kat nko....

11 comments:

GRuNGe said...

Wuits, dah la jarang update, update le sekali bebanyak beb. Hehehehehe.

tic said...

muahaha...beb jap g aku g ronda blog nko erk.. heheh

syanis said...

bz yo..... sian dier

kuIna LadyInRed said...

lamanya tenggelam...

kuIna LadyInRed said...

ehhhh lupa lak...anda diTAG sila la ke BS utk tgk tugasan anda..

chiko said...

ntah apa2 aje ko ni..

kak long zura said...

sabo jer ler ..eheheh

diba said...

ha..diba pn bru update n jenjalan kt blog org len..hee

amek card kt blog sy ek..hee~;D

diba said...
This comment has been removed by the author.
aya harith said...

haiyok!! kamu x de shoutbox, terpkse den gtaw kat cni

url da tukau taw

http://ayot89.blogspot.com

-ayaharith

.mek.mizah. said...

erghhh..
tu pon jadik kt blok area blk aku!.. mencik!