Followers

Sunday, October 04, 2009

tercamtum nye ikatan tuh...

bangun awal pagi...gosok baju..senyum...semua orang same tersenyum..indah buat hamba ALLAH yang satu...hari die disunting...hari die di pinang... indah nya perasaan yang ALLAH cipta....

aku pon x tau perasan orang yang meminang and of coz pihak yang di pinang... indah ske,,,gembira, sayu sume ade kot,.,, oh yeahh...bile hari tuh akan tiba.. muhahaha..

balik dr umah dib sbb adik die di pinang orang..muder agih 19,,,same baya ngan adik aku..tp adik aku blja...adik die keje... so green light dh tentu la dr mak pak die..a

penat sgt..tp still nk buka lapyop.. nak layn blog even sok aku de quiz ins jumaat aku de quiz international trade... buku aku tak buku..assignment aku melambak2...tapi aku mmg hancor klu kat umah.. x jd orang...

buka blog sane..buka blog sini....sx terbuka satu blog..islamic.. and klu x silap aku die nih member iloveislam.com kot.. tibe2 aku jadi insaf...


my goods are very few,my sins are like a small bubbles in the sea, oh Allah accept this plea,and forgive me!!

5 comments:

qila~ said...

2 la psl,kite tggu je bile aritu akn tbe,hehe..[tbe2 jer..]hahaha..
btw,x knl pn,sje jln2 jmpe blog nie..
simple je ^_^

ticnube said...

wooo..itu macamm ka.. anyway..slam kenal..nko cm lagi mude jerk dr aku... sweet 20 kan..kann...

pwincess_mymuch0ok said...

relax2 sudey..
nnti msti ada 0wg pinang k0 gak.. hehehe..
weyh, k0 pnye bl0g ni tlsn dia aku x nmpk la.. tkr c0lour len bley??

nurdia said...

insyaAllah ... masa tu kan tiba jua buat mu...

aku said...

yer ker.. xnampakk...aku nampak jerk..nnt aku tuko...

kak nur thnx.. :) heheh..amin ya rabbal alamin...