Followers

Saturday, January 30, 2010

langkah p1

aku rase aku x layak.. feedback dr org tedekat lately buat aku rse down sgt.. aku ingt dh green light dh...so aku pon teros la melangkah,,, tapi aku lupe,,mungkin kah akn de org yang akan langgar..masalah muungking...

memang....memang aku x layak... tapi x salah kan aku nak juga punya self estreem la org kate,,,x salah mencube...die kol lagi...lame plak x nih... sampai aku tepaksa memberhentikan encouragement yg dberi,,, sori,,, terpaksa,, saat tuh azan berkumandang,,,antara kau dah tuhan,,, PASTI pencipta pilihan aku...

tapi sedikit sebanyak kata2 die telekat juga kat kepala aku...tapi kenapa die semngt sgt nak tlg...nak aku ke sana...n disebab kan kata2 die ,,,aku memulakn langkah pertama,and langkah kedua dlm masa beberapa jam lagi,,,

ya ALLAH betul ke pilihan yang aku buat ni.

aku dh start kira2 duit saving aku.... cukup utk 1 kali perjalanan... rghhhh...idop x selalu senang kan...

kata2 org terdekat ke2 juga bagaikan pisau..die rabik2 ati aku,,,di bubuh dengan air limau pastuh buh garam...aduhh la nilu..ade peluang ke lagi.. die yang takot,, aku lak yg elax,, padahal aku yg nak pegi,,, tapi hati die,,aku tau,,o maafkan aku...

tapi aku tahu,,, sokongan tetap diberi cume diselitkan sedikit dengan kerisauan,,,mungkin sbb aku yang pertama kalinya...

YA ALLH ,, bantu perjalanan kerdil kedua aku di sana nanti...;(

10 comments:

MyeAqma said...

nak pergi mane weyh???

MyeAqma said...

nak pergi mane weyh???

aku said...

heheheh...nnt dh kompom aku g tau erk...hahahahahah

.mek.mizah. said...

aniss.. ape secret2 nehh??

nk p ovesea ajk la aku... =(

husna amira said...

akak nk g mane nie??

aku said...

mek...mengapa ko pecah kan rahsia aku...hahahaha...( aku ske pic ko)


2nd step hb been taken la mek..:) pak aku bg ms 1 mgu tuk wat desicion...muhahahah

una.: akak nk g nuntut ilmu..:)

.mek.mizah. said...

wehh.. ko nak p mane?
cane ko apply sume???
aduii... aku gak tak start pape neh.. -_-

aku jeles! =(

aku said...

hahahha... x pe lom telambt...ko nk wat master kan...? aku rs senang jerk kot... tp ko nk pki jpa ker...?


aku x layak kot...iskk...

MyeAqma said...

weyh!!!!
gi 0bersea ke babe???
alaaaaaa jelez!
wt degree ke apa ni??
wt ktne?
cmne k0 buat???
nk jugak!!!!!!!!!!!!!!

aku said...

myee....huhuhu shhhhhhh... hahah lom komponm lagi... baru angan2...la... hehehehe... yihaaa...doa kan erk...