Followers

Saturday, January 16, 2010

messy gile pale otak...

semester baru jerk start , tapi pale otak dh start messy... xtau la pe nak jd ngan aku..assignment lom buat ... tp dok sibuk nk cr U utk further..haaa.. kejam tol...so far dok umh sewa ok lah.. cume 1st week mmg aku x leh tdo...;( rghhh deym tol.. ckop tension klu x dpt tdo mlm.. but then ... last week ..alhamdullillah .. aku tuko strategy..;) tido mlm shj.. no tdo2 sunat ..hahhah

fik dok suruh2 msk U die.. pakat kate nak tolong la ape la.. tp aku lom sedia lagih... fuh.. x kusangka cost of living di Uk sgt tgi...;( kat melaka aku sewa RUMAH rm 300 sebulan... mmg gile hebat la rase umh palg umh aku dpt.. tp kat sane 300 pound sebulan.. ;( mak aih... hampir rm2000 utk umh... pose makn la aku klu gitu...;)

tapi klu ade kwn kat sane aku rs lebih baik mgkn sbb x dekr la aku tekapai2.. sbb umh fik leh cr . so bile aku smpi kire sng..:) hahahahaha... and die jd senior aku lah .. bajet nak buli aku.. no way...!!!!

ha.. lapo.. pg nih bgn awl.. sbb ma n ayah g ganu then ke kelantan...ohooo.. sem ni kami ke ganu o langkawi.. besh nye .. then ke bursa saham.. lemah tol..:) yang 2nd trip ni...


siapa ade duit lebey nak bg aku.. sile angkat tangan... aku dpt keje part tyme kat cc.. aku dh xcited lebey... tapi balik aku cite kat pak aku... die tnya nape nak keje part tyme.. xspecially final year yg septtnye aku concentrate gile kat study aku.. hehehe alasan cr pengalaman nmpk nye x leh diterima.. die kate slagi x short duit blja..blja blaja... o aku ingt nak keje full tyme pas abis ni.. ayah aku suh smbg lagi.. ye .. smbg.. smbg... bile nak kawen nih...? :) aku makin lame makin tua.. ooo mama.. saya mahu kawen..;)

8 comments:

MyeAqma said...

study je slagi bley..
xyah keje dlu..
nnti k0 pening bila dh keje...

aku said...

hahaha... itu la ..aku pon rs nak wat gitu gak...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

myb btl kot ckp apak tu...study dlu..keje pk kmudian..t da syok keje..dpt duit..lupe study..

aku said...

huhuhu... mgkn la kot.. tuh ar.. study..stdy... fuh..msk lam mimpi gine..;)

Deco [MisS N] said...

owh tic...dah lame tak jenguk ko..kamoo masih okay?? selamat menempuh apa2 yg patut ditempuh ea....:)

aku said...

hahahah thnx babe...

Teh.haha said...

btl. study dulu. klu part time2 ni, tkt terkeluar kepala otak ko sbb xt'tampung ke hape ke... gudluck babe :)

aku said...

thnx dear.... hahahh ...