Followers

Friday, February 12, 2010

kalau kepala ho***?

kalau la aku cantik mungkin skang aku supermodel... ~

kalau la aku bijak mungkin skang aku ngah stady kat oxford

kalau lah aku kat skola dulo baik mungkin skang aku dah jadi doktor

kalau la dulo kecik2 aku comei mungkin skang aku dh ade anak 2

kalau la aku dulo kurus and skang mungkin aku dah jadi duta london weight management

kalau la aku dulo habis blja ontime mungkin skang aku dah keje pangkat cEO

kalau la dulo ayah x tuko keje mungkin kah kite org masih di uniten

kalau la dulo aku tak pikir abis2an mungkin skang aku still bengap cam dulo

kalau la aku punya banyak duit mungkin kah skang aku ngah shopping + around the world

kalau lah aku ade lappy vaio mungkin kah aku selalu dok blja kat library

kalau la aku belajar siriyes sket sblom kuiz ari tuh mungkin aku highest dlm kelas

kalau la aku x derk minat tgk movie mungkin skang aku al hafiz



WALAU BAPE BANYAK KALAU, AKU X PENAH NYESAL.. WALAU SEJUTA KALAU PON YANG ADE, AKU X KAN PANDANG BELAKANG LAGIH... SBB PERJALANAN IDOP AKU BERJALAN DI JALAN YANG BETUL..~

4 comments:

FaTiN said...

thats good! always be positive:)

ticnube said...

yup.. :) tuko mind set skng nih...

.mek.mizah. said...

eahhhhhhhh!
ni yang kte mahu!
idup anis! idup anis!

ticnube said...

muhahahha...mek ko dh tgk ke blom kcb2... behh wei.. :)