Followers

Friday, July 02, 2010

habit tayang and pegang kemaluan (18 PL)

oh ye maaf, entry yang dikeluarkan untuk hari ini agak keterluan, mungkin tanda protes si penulis, (ok ayat poyo di situ) .Bukan ape, pagi tadi sebelom pergi ke UITM ter bencicinta , saye pegi bekpes ke restoren free kepunyaan bapak and mak saya.

sambutan yang kak eden berikan x seramah hari2 biasa, even pekerje pon buat muke toye aka tension. saye masih lagi cool kan muke and pelok cium kak terchenta,tidak lupe adik sayang saje juga peneman setia buat sepanjang hari ini.

sedangmenikmati sarapan pagi, nasi lemak+telor rebus+ ayam goreng ( buat seketika keinginan untuk kurus saya lupakan) wakakak..opss ..kakak membuka cerita.

seorang lelaki tidak kurang hensem nye menayang sambil meras+ menggosok kemaluan nye, pekerja2 di restoren kami mula gelisah, almaklum la semua nya dara sunti and mak dara lama..harus la risau. kakak saya sendiri melihat menggunakn mata kepala nya.

o hari yang sejuk ber+ panas. hahaha saya cume gelak , cume sedikit terbantut keenakan nasi lemak yang di suap ke muloT... ewwww ( sgt geli ok) , mamat tuh stay kat restoren dr pukol 5 PAGI sehingga 9 PAGI, harus la risau kan.. sekejap kua kan tettttt kejap sorok kejap kua kan kejap sorok... sambil buat 3M : meramam, meraba menggosok kemaluan nye...

apakah GILA?
apakah KURANG SIUMAN?
apakah KURANG KASIH SAYANG?

nak tunjuk kemaluan sendiri pg tunjuk kan isteri ko la... buang selera orang nak makan jerk..nyesal aku x amik gmbr mamat tuh erk.. klu x ramai leh minx no tepon die!!!!

15 comments:

meo188 said...

huhuhuhu... cian lelaki tue kesepian kot....

y@n@ M!B said...

ceh mmg melampau laki tu..mesti dia dah perhatikan kedai kamu tu sume gurl je..tu dia lg brani buat gitu..pi la report! =)

ticnube said...

meo: klu kesepian bkn cm tuh cr nak selesaikan

yana; mmg nak kene report... bia kene tangkap.. x pon cili kan jerk die

miss lolly a.k.a luvfareda said...

pernah tkena gguan seksual camni.

gilaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

http://nostradamo.pl/

Anonymous said...

http://www.atomic.yoyo.pl/kara-smierci/kara-smierci.html
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kara_%C5%9Bmierci

Anonymous said...

http://caffeinewithdrawal.ning.com/profiles/blogs/caffeine-withdrawal-symptoms
http://en.wikipedia.org/wiki/Caffeine

Anonymous said...

[url=http://www.pozytywnafotografia.pl/]fotografia slubna warszawa, fotografia slubna gdansk, fotografia slubna otwock[/url]
http://pl.wikipedia.org/

Anonymous said...

[url=http://www.biznesplan-na5.net/]znakomity biznes plan, doskonaly biznes plan[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.biznesplan5.com/]dobry biznes plan[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.e-biznesplan.com/]nowy biznes plan[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.ebiznes-plan.org/]korzysci biznes plan[/url]

Anonymous said...

[url=http://en.wikipedia.org/]wikipedia[/url]
[url=http://www.cyclothymiasymptoms.com/]cyclothymia[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.atomic.yoyo.pl/zespol-aspergera/asperger.html]zespol aspergera[/url]

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel