Followers

Wednesday, September 01, 2010

bijak sangat pon susah

Dulo orang nak apply jpa mmg payah, and skang betambah la payah, last sem adik junior aku suh apply, aku pon mencube nasib

Tapi nasib x kan selamanye ke belah aku manjng kan kan kan!!! Maksud nye x dpt la kan,, sbb pointer atas pagar jerk

Aku pon buat hypothesis sendiri
"if they reject those with 3.5 then it might be 3.7"

Bile pointer aku dpt cenggitu aku still di reject,

Yang pasti nye 3.81 and above dah ok arghhhhh geram geram geram

Kate pak aku
" x sume yang kite nak kite akan dapat anak ku"

Aku pon teguh kan ati!!! Sy cube next sem,, x dulikkkkk !!!!!!

7 comments:

diba said...

mybe..saingan hebat..tu sush kot..xpe2 cube ag ek;)

GRuNGe said...

Hmmmm, betul skarang ni saingan hebat. Aku dulu SPM tak seberapa dapat je MARA. Adik aku yang lebih kurang macam ko, dapat sampai 3 scholar, JPA, Maybank dengan Petronas. Tapi maybe adik aku terlebih pandai, second sem matrik 3.97. Hehehehe. Apa-apa pun, cuba lagi next sem. Cuma aku nak pesan, bila dah dapat, jangan lupa kalau kena bayar tu, bayar la balik. Untuk orang lain pulak. Aku in the process bayar dah. :D

IHSAN KHAIRIR said...

memang lately semakin competitive lah JPA scholarship ni... mungkin sebab interview kot yang sangkut tu? ke takde interview dah? dulu saya kena pergi interview. alhamdulillah dapat.

Anonymous said...

Recently in Poland to hear a lot of celebration commemorating the creation of Solidarity. There are many discussions on this subject and some of them are very controversial. I wonder whether in other countries, people know what it is and if they have solidarity on this issue a sentence?

br
Matt
[url=http://www.odzywki-warszawa.pl]od┼╝ywki[/url]

aku said...

Diba; heee bukn. Rezeki i

Grunge:adik ko dh tahap genius tuh hahahha

Ihksan: xde interview ,,, rs nye sbb result

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

cik adik pegilah buat rayuan. pegi opis dorang kat putrajaya terus.

dulu kawan kite buat camtu terus dapat.

aku said...

hua ye ke.. iskk.. tp kene ade alasan yang kukuh arrr... ape alasan den...? klu dpt 4 jerk x pe gak..