Followers

Friday, May 13, 2011

Allah knows but he dont!!

arghh susah kan.. ni rase nye mende paling sussah.. tak leh nak open minded dgt, tak leh nak luah sgt, tak leh nak wat ape2.

tapi bukan kah Nabi telah bersabda, bahawa doa itu senjata orang mukmin,. jadi kiranya aku kene berpikir, part mane yang buat doa aku belom termakbul, part mane yang kurang dalam amalan aku,at first tade pape nak pikir dah.. maklum la exam dah habis.. and smpt gak cuti a week utk release tension.

tapi bile soalan itu yang di aju. aku jadi kaget.. ( bajet ayat indon la plak ) aduh...

tuhan bantuin aku, bisa apa enggak doaku diterima? punya apa ngaak aku cahaya? punya apa nggak aku pelangi!! ayah balik cpt.. sob2.. windu..

untung aku punya Allah sama Nabi ku
bertambah untung punya ayah serta ibu,
di cerok mana hati masih ada yang membelengu
dan masa bile perlu aku ketemu?
sedang tuhan beri semua yang perlu
kenapa hati masih keliru
sabarlah hati bukan kah tuhan itu lebih tahu!

2 comments:

imHepPie said...

yup..apa pon hal..balik pada Allah...smoga peroleh penyelesaian n ketenangan...amin =)

ticnube said...

aminnn... heeeeeeeeeeeeeeeeeee