Followers

Friday, May 20, 2011

nak kurus tapiiiii ~

heee rasenye.. bile kita cakap pasal kurus. bukan orang gemok jerk yang akan cakap pasal mende ni. orang yang kuruss pon same. perghh x paham jugOk taku. yang gemok nak kurus aku paham la sebab tuh situasi aku skang . tang tang tang.. memang dah tahap tak leh nak bantu. tapi yang kurus nak keding kurus nih..?? siyes i x paham you.

rase nye kat blog, kat paper, kat majalah sume pakat tulis and ajar lagi kot cam ne nak kurus, tapi kalau x derk pasaan ko buat la cam ne pon. x kurus jugak. oh yeah sebenar nye cita2 saya nak kurus. oh tidak bukan sebab nak kurus nak cari pasangan hidop. saya masih belom terdesak ohokss tersedak mak noks cume saya rasa bile saya naik penimbang saya raya takot plus teruja. korang penah rase cam tuh..?? kompom x penah kalau berat ko tak macam berat aku.

sedey plak tengok berat sendiri. rase nak skola kan diri sendiri balik. tapi apakan daya. ayam sudah jadi lemak. nasi juga dah jadi bubur. nak nyesal x guna lagi kot. tapi ape yang boleh kita buat adalah.. hey mari tiru macam saya. nak tiru mende .. badan cam tong gass sehh ewah dah macam saloma la plak aku rasa.

yang ni menarik ke 


atau yang ini. oh yeah saya bg pilihan. you may choose either 1

tapi yang saya nantikan adalah huhuhu may this dream comes true nehhh


guys please wait and see erk.. it can also turn from right to left. but what we all expect to happens is from left to right. hahahah 


10 comments:

zaradgreat said...

kalau kurus tapi tak sihat tak bleh jugak. tapi sama lah. nak kurus jugak. heheheh

ticnube said...

hahah betol2... sehat itu perlu.. arghh nak kurusss

Wahidah said...

nak kurus tp malas nk diet..mls nk exercise..tu yg smpai skrang tk kurus2..aish...lepas stop sport bdn terus naik...

Bunga said...

salam zarah..
saya pulak nak gemuk.. hehe

Cik Jari said...

nak kurus jugak....nak jadi model jubah...haha...amin

shay said...

pergh... nak kurus jugak... huhuhuhu....

ticnube said...

wahida: huuu tuh arr bese nye klu stop sukan cenggitu le jadi nye

bunga: nak gemok.. wahh besh2...

cik jari : nak jd model gak heee

shay:bkn dh kurus ke.. heee

Ummi Talhah said...

faa pun nak kurus, tapi jap naik jap trun, nyampah!!!!

ticnube said...

hahah okay what.. naik t urun.. jgn naikk jerk turun x .. huh.. tuh parahh heeee

aliah amirah said...

hehe~hot tajok nie...