Followers

Monday, June 20, 2011

myeaqma 1st GA


hokay ini first GA yang aku join. haa korang pon tau kan aku bab2 GA ni agak lembs sbb aku short term memory, time aku nak post jerk tau2 aku dah terlambat .. due date dh lepas and so on bla bla bla. if you like to paricipate click here http://pwincessmymuch0ok.blogspot.com/2011/06/myeaqma-1st-ga-yall.html

first time aku buka blog ko babe?? 

ehemm x derk limit wording kan hahahha

at first i was like" hey my child hood friend la.. hahha myee ko ade blog erk and bla bla bla. and thats how our relationship start over again, and you know what, aku tatau pon yang ko beno nye ade talent dalam writing blog. it just bile kite bace blog mai kite rase cm oh shes the one yang kite leh befriend even thou korang x kenal die. no offend sbb aku kwn die kan haha  and her blog sokmo ade foods since am a food lover. sgt excited hokay..ok done 

alaa aku nak tag sape. qila and mek please .. hahaha 

hokay done

3 comments:

MyeAqma said...

heheh gud luck babe!
thx join..

kaklamp said...

hahah welcome

.mek.mizah. said...

ahahha..
rajen btol tag aku..
aku malas gile nak buat..
kene ke
kene ke
:P