Followers

Monday, June 20, 2011

weh aku tak bodo la

kadang2 aku tak paham. tak yah cakap banyak la. skang bulan jun kan, and may just past few days ago. but you are talking bullshit ngan aku kan, what the hole is that, fathers day? or mothers day? it does not concern you anymore isn't it?

they are not important as what HE important to you. that's how you started to tell lies and so on. tapi kami tak bodo lah. GOD knows better, he can tell us through heart, feeling and what else,, i dont know. but HE got the ways and the time. that;s it.

ape yang susah sangat, are we tell you to do some bullshit. not we are not. we encourage you if it gives you benefit, advantages and so on. but this is not it. what else you want me to do.sepak ko? tampar ko? no it would not change anything but make it becomes worse and worst, i just wish you could know, deep for her heart, we all are in. jadi ape lagi yang ko nak. setakat jantan okay dh start kasar kan seorang lelaki. you make everybody surrounding you like a fool. they do know about it enough, even a glance we could know you are making a story to hid the truth.

darling. time flies so fast. and you couldn't realize how times cant cheat on you too and tell others the truth. it just a matter of time. but the sad part is. love does make people blind.

sayang awak tapi benci sudah wujud. please darling. sedar sebelom terlambat.!!! dan aku tau ko tak pernah ikhlas. sumpah aku rase menyampah.

tuhan aku juga tak semporna, bantu aku sekiranya aku sesat, bantu juga dia sekiranya die juga sudah punah dalam angan cinta dunia.

13 comments:

syufaa said...

aiyooo..
nape ni dear?
huhu..
kita doakan kwn awak sedar sblm trlmbt..
:)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
k a k L a m p said...

tuh la..sedey la.. iskk die bukan kawan... tapi lebih dr itu

Azlan Hasan said...

wah..cam personal jer..hehe..tak tau ape nak komen..sabar2..jangan marah2..nanti kena demam sapioka..hehe

Regards,
-Strider-

HonEyBuNNy said...

lebih dari itu?

ehem3....hehe...

apa yang leh di katakan..sabar ja..allah bersma org2 yg sabar,...

k a k L a m p said...

thnx korang heee

Nasriq said...

ni marah betul ni? nape ni?

kaklamp said...

maraaa tp ape la gune nye..iskkk sadisss

Hans said...

wah
marah terus speaking
dasyat2
apa2pun moga semua nya kembali pulih seperti sedia kala

Juvana Episod 9

kaklamp said...

heee dh oka dh

ghost writer said...

....dan aku habis jer baca,mulut terbuka.(bukan sebab tak reti BI tapi sebab marahnya kamu..)

k a k L a m p said...

hahahah sbb aku mmg hangin sangt time ni hahahh

khansyaa' al khairiyah mohd ujang said...

heee. sabar okay :)