Followers

Wednesday, June 27, 2007

ape korang ingat korang bagUs...?

korang ingat korang bagus sangat ke bile...?

korang marah mak ayah korang balik bile die suh korang kemas kan barang yang korang berselerak kan kat hall umah korang...?!!!

korang ingat korang bagus sangat ke bile..?

korang ngumpat keji mak ayah korang , kate die pon macam bagus sgt..?bile die nasihat kan korang untuk jadi org baik...?

korang ingat korang bagus sangat ke bile...?

korang amik barang n campak kat mak ayah korang sebab die tegur korang supaya semayang awal waktu..?

korang ingat korang bagus sangat ke bile...?

korang menjawab sambil buat muke poyo + toye kat mak ayah korang yang sentiasa pagi petang doa untuk kejayaan korang...?

korang ingat korang bagus sangat ke bile..?

korang g beli maggie / masak maggie untuk awek atau balak korang bile die demam..sedang bile mak ayah korang demam korang kate g klinik malas...pastuh suh orang picit lak...!!

korang ingat korang bagus sangat ke bile....?

korang mula conteng arang kat muke mak ayah korang n buat dorang nangis sebab korang n korang pon rase bangga lah bile mak ayah korang takut ngan korang...?


cukup bagus ke kite...? mak ayah yang dulu dok basuh najis kite... yang bangun time korang demam tgh2 malam untuk suap ubat..untuk periksa demam lagih ke anak aku..?yang jarang2 nak angkat tangan jauh lagi untuk merotan supaya tak rase sakit cam ne mak ayah korang sakit time kene pukul ngan tok nek korang...?yang sentiasa kurang makan nak bg korang kenyang... yang keje pagi petang x rehat nak bg korang cukup keperluan..? dorang nak perfect untok korang...!! tp ape korang kasik...?!! ko tanya ati ko..walau ko keras mane ...aku tau tuhan bagi ko n kite semua ade hati..tipu lah kalu ko kate ko xrase pe2.. ego ko yang wat ko cam tuh.!! tobatt la...aku tak sanggup..

4 comments:

Anonymous said...

tic mcm mara je... saper yg buat gitu tic smapai tic marah sgt... sabar ye tic.. slawat byk2 k..tenangkan hati...

-huda- (http://our-ansh.blogspot.com)

tic said...

heheh..huda tak de marahh le..ok jerk..sajerk jerk...malam tadi emo ckit.. :)

sayda said...

owh.you makes me realize this. t tic for the reminder.

tic said...

hehe sayda.. u r welcome.. :) sedayy la plak..