Followers

Tuesday, June 26, 2007

jumpe cikgu2 lame...

semalam aku ke sekolah lame...? heheh rase cam pemess la plak... jumpe aziz...n the gang..aku pon x paham nape aku di kate kan berpasangan ngan kirin..sampai lah semalam ..aziz habaq mai kat aku...pasal pantun cikgu..ok...aku pelik gak nape aku..bukan org len...?


aku dah lupe pantun tuh...tp baik ang terakhir mengatakan aku jeling2 pandang ke kirin...
entah pe2 ntah..tp aku redha,..mungkin dorang ingat aku ske kat kirin..tp aku nih jenih yang ssh le..mungkin belom masa nya.. :) aku lebih suke sendiri...skrglah..esok luse tau jap g..x taula plak.. dok ngan mak ayah lagi syok...

cikgu aka pengetua ..dah tau pon yang aku akan ke alor gajah...die syokk sgt..heheh..mekaseh cikgu..die kate aku tak penah sakit kan hati mana2 guru..alhmdullillah..aku pon takut klu selama ni aku tersalah kata ke..atau yang membuat mana2 cikgu atau cikgi yang terasa ngan kelancangan muloT aku nih...

sedar tak sedar...dah bape hari gak aku x update...aku lately nih len macam..mungkin selama nih x penah jauh dr kuarga...tu yang aku jadi cam nih..? kalau kita mati lagih x dekr sape teman kite,,,kat u tuh still ade kawan lagih...!! kalu kat liang lahat ada sapa..?

doakan aku.!!!

3 comments:

Anonymous said...

kat liang lahat kan ada nabi dan tuhan... kita takkan keorangan nye tic.. kita akan berteman dengan muhammad...

-huda- (http://our-ansh.blogspot.com)

MZ said...

salah satu petua pak cik ... jgn cari pasal ngan cikgu dan cikgi. mudah2an apa yang di ajar tu di berkati. :D
*nak harap blajar sendrik pemalas ...*

tic said...

huda...kite akan berteman..klu kite punya amal dan iman.. tp saya tak de ape2...? :((

mz..hehe btol lah tuhmz...kite org mmg close.. :) klu begadoh x berkat plak..klu terasa tuh wat2 diam n istifar jer lah..insyaALLAh...hilang rasa x puas hati tuh.. :)