Followers

Sunday, July 15, 2007

hidup yang x bermakna...

hidup aku jadi x tentu arah kat cni..iklasss aku kate kan.. sedikit kesall hadir dalam diri pabila mmikirr kan idop aku kat sini... maaa.... ayahhh....

1st day mms.. aku kene penin yang kuat...migraen seh.. berlarutan hingga hari kedua.. hari ke tiga aku demam... smpai hari terakhir mms....

percaya atau tak.. waktu tuh aku rase nak larii jerkkk dr sini....kol mk ayah...nangis2... huaa... x kaver2 tuh...muehhehe... aku nih umoo jerkk tua.. tp jiwa ku masih keanak2an... mueheheh..

lahaoiii time aku online adik aku pon on9..nangiss agihh aku kat cc... nih..lantak la org nak kate pe p[on...aku x lweh nak jauh dr family...

sape ;leh tlg aku...!!!




maaf buat su,...di sbbkan idop aku ang kucar kacir buat mase nih.. aku x mampu nak g mane2... bloh kengkawn wat mase nih.. doa kan aku x gilerr kat sini... :((

8 comments:

Anonymous said...

tic..sabar ya... nie semua dugaan semata-mata... sabar je k... tenangkan fikiran..insyaallah semua akan jalan dgn baik .. mingle more den kwn2..at least can keep u bz with all the probs and prasaan nervous... bykkan berdoa and yakin..

-huda-(www.our-ansh.blogspot.com)

sayda said...

tic.np ni.weekend xleh balik umah ke.take it slowly k.u'l b ok soon. it's just a beginning tu.

MZ said...

ntah nya. lama2 ok tu. silap2 siap tak mo balik dah masa cuti :p

human is amazing creature that can adapt to any situation and environment. as long as u say u can do it :D

kakLuna said...

biasalah tu...bila kita dpt satu peluang, kita selalu terlupa nak hargai, tapi bagi org lain mungkin berhempas pulas nak mendapatkan apa yg kita ada.

setiap org ada masalah, malahan ada lebih teruk, tapi mereka terus optimis menjalani kehidupan.jadi, apalah sangat masalah kita berbanding mereka.

akal yang kita ada untuk kita syukuri dan gunakan utk kebaikan diri kita, kalau kita fikir positif, positif la yg dtg pd kita,kalau kita pikir gila?maka....


jangan tensen2 tau..nanti cepat tua :)

aku said...

sabar2...
biasa ler tuh...sure ok nnt..
stay cool & strong k..:)

take care...

*learn to luv urself,n u'll appreciate every part of ur self..

Affy Ronan said...

hye..u kene tag..hehe

faisal said...

awk, sabar ye..setiap org ada masalah masing2..yg penting bagaimana kita nak handle problem tersebut...bykkan doa minta ditenangkan hati dariNya ye..

Linda said...

Interesting to know.