Followers

Saturday, July 21, 2007

kembali nya saye...

alhamdullillah...berkat doa n dorongan kawan2 ... n yang paling penting kuarga ku.. sekarang aku cam dah ok ... okk lahh... dah leh senyum.. dah leh terima suasana kat sini.. n x derk sedayyyyyy2 agih.. i try to be happy.. evcecec.. klass dah mula..n aku x leh nak bayang..berjuta2 keje sedang menanti..n aku still dok sini ngan senang ati..meng update blog...mueehhe... aku x ske wat assignment last minute...tp dsbb kan umah nye pasal...sume tuh aku kebelakangkan... iskk..isk...

aku kene ubah.. rum mate aku dah suh aku balik sindiri.. katenye sampai bile nak suh mak ayah amik... ello... ma n ayah aku yang offer diri... but xtually itu yang aku arapkan... kemana jerkk ngan mak ayah n ma family....

tp aku sdar hakikat tuh... yang sume tuh akan berubahh pabila masa itu akan datang... aku cube act cool.. even thou ...aku takottt akikat nye....

wawaw... aku penin ngan sume nih... last week aku kenall die...kire sum mate aku skjp sblm die tranfer ke tmpat lain.. kenali die wat aku tau.. betapa bahaya hidup tanpa AGAMA....

bersosial itu perlu..tp bagaimana caranya itu perlu di beri perhatian kan..? kan..?

wokeyy lah...sume... aku nak g jenjalan blog kawan.. dah lame sgt tak tag org... yuhuuuu...

8 comments:

faisal said...

waaa, bagus2..sekurang2nya satu perubahan yg positif dalam hidup awk kearah hidup yg lebih berdikari,heheee

huda said...

hello tic... huda sini... wow bagusla tu...da dpt terima and da happy...aru sng...snyum2 slalu tau... as lng u r doin the rite think, juz be happy k... takyah risau2...everything will falls in place .... setiap pengorbanan dpt hadiah nya nnt...

kakLuna said...

see?setiap yg blaku dlm hidup kita nih ada sebab2nya. kalau x de sebab, tentu je Allah x izinkan ia berlaku.

susah atau senang, hanya sebagai rencah kehidupan. kita pun bukan nak hidup selama2nya kan (kalau kita terlintas menyesali kehidupan kita skrg nih)..yang penting matlamat mencari keredhaan Allah dengan jalan yang Allah dah bagi pd kita.

Zura@Kak Long said...

Kak long faham apa yg tic rasakan sbb dulu kak long pun pernah jadi student...lamaaaaa dulu..ahaks...relax laa tic...u can do it. Assignment last minute kadang2 tk boleh dielak..huhuhu..enjoy ..hepi2 kan hati then baru buat assignments..all the best okey dear

sayda said...

everytin dah under control dh ke tic?
pray the best for you k.

MZ said...

now u r actually free to do watever u want. pendek kata "bebas".
gunakanlah kebebasan itu sebaik2 nya. baik dan buruk natijahnya diri sendiri yg dapat.
"slamat menyambut ulang tawon kemerdekaan negara yg ke 50!"
:D

aku said...

slmt berhapi2 slalu... :)

HE said...

hemph.. HE rasa lakukan apa sahaja yang dinginkan tetapi dibatasi dengan sulur galur sempadan yang betul...