Followers

Friday, July 27, 2007

langit tak mungkin hujan sokmo...

alhamdullillah..aku dahleh terima suasana kat sini..evennn bz yang amat.. kadang2 tak sanggup lakkk kene berdepan ngan keje yang banyakk kan..kan.. malam2 ade latihan... siang2...macamm2 lah kene wat...

aku tak tau dah nak tulih pe kat sini...

kat dala room aku tuh... aku penin laahhh duk ngan budak....raja penah tanya.. kak ade boyfren tak...? cite ckit....!!! aku bukan pe...cume..aku tak tau nak kate pe...huda tlggg cite ckit.. muhehehe....

tguu arr lg 2 tahun setengah... time tuh...sume akak terang...tp manusia merancang...tuhan merancang...tp rancangan ALLAH...mengatasi segalanya...

thnxxxx banyak2 kat kawan2 blog... yang tak penat2 support aku..sedayy nye.. :) tp itu sume menjadi penguat aku..itu pasti..!!!

5 comments:

Anonymous said...

hehe... soalan bonus seh tic..hehe... huda pun nak tanye..tic ada boyfren ke tak? haha... actually kan skrang tic masi skool pun bz agi..boyfren2 nnt lei...tapi kalau ada bagus la tu..at least ada someone to take care of u...

its true Allah merancang... walaupun ada boyfren, lum tentu jodoh kita.. baik take it easy je and goes wif da flow...

tic nak huda cite apa? hehe...dulu huda nye relationship for 5 yrs putus setengah jln bab within dat time, i get to know the real true bout him.. lama kan..

mak pernah kata, 10 tahun pun takkan ckp untuk knal diri lelaki..ada da kahwin 15 tahun pun lei cerai.. hmm huda ingat org ppn je ssh nak paham..lelaki pun lagi complicated..

sekarang huda take it easy with this new relationship..nak masuk satu tahun..but i learnt a lot dari relaionship yg lepas..mintak2 huda tak alami lagi situasi gitu.. but still Allah maha tahu segala-galanya..

Enjoy ur singlehood tic..hehe...lain tau being single lei flirt2 .. haha Oopss... single means sng kita nak capai cita2 kita dulu..tak yah pikir psl org lain...

take care k tic.. glad to know tic da terima suasana kat sana....

miss you la....

-huda- (http://our-ansh.blogspot.com)

MZ said...

ehem ehem! sekolah lagi dah sibuk pasal boipren :p! pi wat ulangkaji tu ;)) huhuhu

iEn said...

nak tanye lagik.. cik kak dah ade bopren belum? hehehe

MZ said...

a'ah .. lupa gak nak tanyer. cik tic dah ader boipren? dah bertunang? dah kawen? :D

HE said...

tpt baru..hidup baru... heheheh tapi saya pun nak tanya gak... hehehe...dah ada boipren...hehehe