Followers

Sunday, October 07, 2007

pak cik tukang kasut

ari nih aku g shopping..membeli kasut raye tak semudah yang kite sangka... sgt seday..almaklum lah....nak raya...jadi harga agak melambung tinggi... ok..itu dah satu hal...hal yang ke2...aku bawa adik bongsu ku..mmg itu saat yang di tunggu oleh die...coz aku jerk yang akan bawa die g shoppning ...coz adik2 yang len tak mo beli... kecuali aku ngan die..

punya lah susah nak beli kasut si adik kecik aku nih.. die tak lah kecik sgt xtually she so fussy/...gegile kaki aku letih membawa die...hampir nam kedai kalu tak slap aku..hai..alhmdullillah...akhir nye dapat gak kasut yang menjadi pilihan die...but xtually..it my taste..muahahah...

my lil bro n lil sis mintak g kat tukang kasut..so aku pon g..area kajang jekr..jumpe sorng pakcik..n tgk die tgh jahit kasut..aku letak n g jenjalan..pas dah membeli aku dtg balik..sambil tunggu die jahit..aku tgk2 la pacik tuh..tangan die luka..siyes..x tau nak kate pe...tangan die yang berdarah tu wat aku sedihh sgt..klu lah ayah aku cam, ni...!!!,...

tp pak cik ni peramah orang nye...die suh aku jaga adik aku lok2...takut jadi cam adik nurun katenye... sedayy nye... he is a good motivator... u know..heee.bak kate pak cik tukang kasut tuh...

"orang yang kite kenal pon kadang2 leh buat jahat ngan kite... pe tah lagi orang yang kite tak kenal"


...sedayyy nye..."

4 comments:

MZ said...

oit oitttt!!! apa entri raya sedey2 jek nih? :p
cecuba riang ria kekanak ribena skit ;)) huhuhuhu

Da Love said...

wow... u r finally at home... patutla happy semacam... tic, kasut tic style aper lak? baju raya design apa color apa??? hehe cuti braper hari?? mish you so much..... hehe...

raya this sunday je... so cpt seh...

-huda-

iEn said...

ingatkan dah nak dekat raya niee hargenye sale.. tp cekik darah gark erk.. huhu.. sonok jeek tgk owang lain beli baju raya laa.. kasut raya laa.. ien gark yg xbeli2 wakakakak

sayda said...

dh stat cuti raya ke tic?

bestnye dh balik umah.

uhuk2.