Followers

Friday, December 07, 2007

macam tak pecaya jek....

heiii siyess macamm tak caya gilerr ader budak jenis cam nih.. semlam kawan mak aku datang umah.set2 yang g palembang ngan die la.... untuk megerat kan lagi sirratulrahim katanya.. whatever.. aku sebagai anak tuan umah konon nye nk mambantu. sekali masuk dapor abis besepai pinggan.. ngan muka tebal ala2 satu meter aku pon susun n cabut balik dok kat depan komputer..layan cite balik...... cehh memalukann sungguh.. :(

yang satu hal nye anak2 dorang gler hiper.. wolla.. sakit ati+jiwa=giler....
aku kene gi amik kak sus untuk kemas umah..kak sus ni pekerja mak aku la.. tp die wat part tyme kat umah besih2 kan umah.. pastuh ngan tetibe dak2 nih nak ikot aku..banykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gilerrrrrrrrrrrrr sok lan dak2 tuh tanya...

orang yang kite nak g amik nih sape?
die pompuan ke laki?
die org gaji ke?
kite nak g kedai beli pe?
pastu tnya aku de lesen ke tak..?
tnya lak aku pandai bawa kete ke tak..? agak nye yang dok bw kete sebelah die antu kot..tu yang die tnya lagih walau tyme aku drve tuh kete dah jalan jauh..
teddy bear kat umah aku tuh sape yang punya?
nape teedy bear tuh besar sangt..?
nape tinger die tertutup?
beli teddy bear tuh kat ne?
kedai tuh name ape...?
bape harga die..?
nape komputer tuh tak tutup..?
tgk cite pe tuh...?
tak tgk ke ite over de rainbow?
cite yg tgh tgk nih best ke..?

aku rase kalu aku type kat sini pon..sampai esok tak abis...pastuh berebut gula2..gado..ngangis.. kawan balik..men hp.. gadoh.. kawab balik.. pegi kat pagarr berebut nak buka pagarr lak..gado balik..nangiss balik...kawan balik lak.. ( dunia budak2)

mak aku tanya sanggup ke aku klu die nak suh bdk2 tuh dok kat umah ni. klu makpak die g obersea agih.. aku kate kim salam.. klu aku tak kurus aku giler lah gamak nye.!!

saboo je lah....

9 comments:

MZ said...

:)) ekekekeke *gelak guling2 nih*. tot they're ur sanak sedara oso :p

tic said...

of coz they r not...!!

nadzeem said...

hoho..
ciannyer kena layan kherenah dak2 tuh...
tapi tetap satu pengalaman kan??
hehehe

tetiber terflash back**nannes**

MZ said...

o0o0o0o0 .. x ngaku sedara ya?! :p

-mr & mrs pirate- said...

hahaha... its funny.... kesian tic... hehehehe....bdk2 cute tapi kadang2 irritating jugak ... mengada2 jugak... hehehhe....

-huda-

Zura@Kak Long said...

ehehehhe tic...itu soalan2 yg sering kedengaran di telinga kak long kalau berada bersama2 anak2 sedara yg 3 orang tu ...ekekkeke kdg mmg soalan2 dia laser tahap gaban..ahaks sabooo

Aku Bukan Bidadari said...

hihih..tiara baca ni pun rasa geram jer.. bayangkan awak yg kena jwb soklan2 tuh eh.. hihihh

H@iRiE said...

klu aku mau gila jadiknya...

BiSkUtZ LeMaU said...

mak aih.. banyak benor soklan2 tu..
tu lah dier.. bebudak ler katakan..
memang banyak tanye.. jawab ajerlah slagi terdaya.. huhuhu..