Followers

Tuesday, December 04, 2007

masih blom sembuh sepenuh nye...

masih dalam mood sedayy ...almaklum lah..masa2 yang tinggal klu bleh aku nak abis kan dgn.. ye lah mende yang aku nak buat lah tapi nak wat cam ne ..sampai skang still tak dpt nak gune.. sedayyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!

tarikh nak dekat..tarikh nak dekat...walau pe2 pong..juta2 time kasih wat Mr Taiko kite yang sudi bantu...aku.. sob...sob... banyak arr ko bantu...abis ntri die pasal prob aku jerk manjang..muahahhah...thnx bro..

aku dah buat sume yang ko ajo..tp in the end.. result nye ttp same...nape.!!! berikan lah aku iduppp pastuh aku pon dwnld kapesky ... ok fine die dpt detect la.. tp tak de pe2 pon .. :) huraggghhhh...huargghhhhh!!!!!

lagi2 pe..aku nak g tmpt baiki pc nak g baiki gak le... itu je lah yang tgl untuk aku kat sini.. :( sedayyy woooooo...dah la lap top aku pon wat hal... pesall sek wat halll jerk...

tadi aku dgr jari din putus .. perghh putusss putusss... dasatt arr .. dgr cite kat spital serdang.. pe lah musibah yang ken ekat din.. cian kat die.. cepat sehat yerk.. :)

11 comments:

MZ said...

- cobaannnnn ...
- pc tu bagi je pada yang pakar dan ahli :D
- cobaannnn ...

tIGeR said...

ape kata tic terangkan secara detail error yg ada selepas kene virus tu..mcm symptom2 nye(dam doktor plak..huhu)..manela tau ade ade yg kat sini dpt membantu..

aria ayumi said...

adess. kesian sama kamo. *xtau nak tulun camne lak* huhu

tic said...

pokcik.. cubaan..mmg cubaan..nak bg pada ynag pakarr tp sume malaasss nak bawa... gune nak... eii geram seh.. :)

tiger masalhh.. ermm sume masalah yang jd kat aku dah tertulis kat blog taiko.. :)

ria.. heheh.. nngakk ngapaiinn.. ;) sume akan ku bw ke kedai.. :)

nadzeem said...

skrg nih sah2 la da ader solution nyer??
tic gak yg mention kan dat solution...

"....nak bg pada ynag pakarr tp sume malaasss nak bawa...."


MALAZ... kan dunia kalo mlaz, mmg xdre aper2 la yg dpt..

so, pikier2 kan laa,
nk seribu daya. xmo seribu dalih...
huehahaahahha

ramai yg da turun padang sedia m'bantu(termasuk aku)
siap bgi "motivasi" agik...
ape2 pon,
sumer berbalik pada empunya diri...
kuikuikui

::peace::

tic said...

ha a...reed ko mmg banyak membannnnnntuuuuuuuuu...tersngt lahmembantu.. anyway.. thousand thnx tu taiko n tiger... but not to u.. muhahha.. joking.. anyway dah elok png... :)

faisal said...

slm tic, lama tak singgah sini..sian sama kamu tic, moga semua kembali seperti sediakala ye..sabaq na..

yOnnA said...

tic..
adehh..
ape kate..
angkut PC bawak g kedai komp..
suro die format lain..
alahaii...
xyh donlod2 mende..

tic said...

faisal.. iskk..iskk.. heheh... tapi skang sume dah ok.. sore jerk yang tak kua. :(

nadzeem said...

:-(

tic said...

pesal hang seday.. i already appi.. :)