Followers

Friday, January 04, 2008

kembali bz seperti dulu..

sem baru dah bermula n aku dah start bz pada minggu per1 agih.. ingat keh gakk elax2... heheh.. tp ok lahh jugakk.. :) ermm banyak gak le assignment yang aku kene buat.. ..dah lahh bulan nihh banyak noo cutii nye...

akuu tensennnnnn ngan lect aku...die baik.. sgt baik.. top aku tak paham satu habukkk die cakap.. omputih bagaiiii... :( bile die cakap melayu pon aku tak paham,.. pe agihh la... bile die cakap bahse asing.. ecehhh!!!

walauu pe2 pon..aku harap tak kan ade sebarang masalahh ngan aku nye registr neh.. aku mencikk toll kalu de masalahh.. ;) wolla.. sekang aku dok bilik.. dulu dok umah banglo..sekang ala2 setinggan gitu.. :)


aku nak wat protess nih.. bile almari n aku nye meja nk dapat.. kang tak mo laja bawu tau.. :) cepattt arr.. bilikkkk giler messy...!! sedayy next week aku akan balik umah.. misss sume org...? adik aku yang katy plkn tuh pe cite.. :) moga dlm lindungan ALLAH hendak nye...

disebabkan kebzian yang teramat.. jadi aku tak leh arr nak selalu jenjalan kat blog aka umah kengkawan.. ccc yaaaaaa

3 comments:

MZ said...

welkambek to school ..

syah shah said...

Assalamualaikum..

Hehehe.. sorry, lambat membalas kunjungan.. actually dah berkunjung dulu, tapik tula, nak tinggal jejak kat tag board tu takleh plak... dari dulu lagi ShoutMix memang takleh nak load.. pehal ntah.. gilosss~~

Anyway, samat kenalan :D :D

MZ said...

bizi sgt lah ni ya :p