Followers

Monday, February 04, 2008

nak beli laptop baru..

ermm ade sesape nak bgcadangan tak...? aku nak beli laptop baru arr...?sape ade cadangan yang sungguh bijak lagi bernas...?

acer ? toshiba? atau hp? compact.. yang mane satu pilihan yang baik... lagi pon aku bab \2 komputer nih mmg tak tau sgt...

tapi.. yang aku nak kat latop tuh..mesti ade webcam, wifi, blutut. n ae agih erk...? ram besa, hard disk beso.. muahahhaha.. skang nih lap top aku tuh.. tak de sume mende diatas.. almaklum lah.. tuh versi lame... sejak aku umo bape lagih dap\h paki die kan...?

nak jual syang la plak.. ;) ingat nak bagi adik aku jerk.. sape ade cadangan leh bg tau erk.. jhehehhe.. tak sabo rase nye.. :)

7 comments:

syah shah said...

Salam Tic...

Akak dah reply dah sebenarnye dalam tagboard akak tuh.. tapi takpela, mungkin tic tak pasan...

name tagboard akak tuh ialah TagMe.. buleh klik kat tanda soal kat tagboard tu untuk penjelasan lanjut, stret away akan dibawa ke the creator's web page...


Sekian, makaseyyy!!! :P :P

-mr & mrs pirate- said...

takmo beli acer atau hp atau toshiba.. beli sony vaio... ada bluetooth n webcam jugak.. atau new one panasonic...coz panasonic batt life 12 hrs.... power..

-huda-

tic said...

uyooo vaioo.. muahahha.. cantikk tppp.. ntahh le.. dalam ppemikirann agih.. :0 hehehh

MZ said...

dah beli blom? kalo blom ... amik la hp compaq. the best option in town and in fact in the world :p

yusairi / boye / pakLong said...

saya cadangkan model DELL.
review website DELL.
boleh order online.

yusairi / boye / pakLong said...
This comment has been removed by the author.
faisal said...

slm tic, dah lama tak singgah sini..:)
emm, dah lama ni mesti dah beli laptop tu, beli brand pe wak?