Followers

Tuesday, May 06, 2008

merdeka nya sudah diri ini dr bebanan yang membuku

tak de pe pong yang nak tulis.. skang ni bebulan lah gamak nya aku dok kat umah... n cuti2 masia aku akan bermula 11.5 dgn lokasi pertama changlun kedah.. huhuhu...

manusia kat umah ni dah kurang sorang2... ermm ni baru g blaja.. blom agihh kawen.. kang..kang.. haaaa!!!!!!!!!!! tak tau nak tulih pe agih kat sini.. :(

3 comments:

huda said...

tic... lama seh tk baca blog tic.. sowee ehh... huda tk braper ok arr... i just break ngan my bf so mcm tk ada mood gitu... hehehe... btw, now i am back...

tic amacam... windu banget sih...

tic, huda da change URL... update eh pls...
http://princess-nurhuda.blogspot.com

terima kasih.. take care...

tic said...

huda...miss u too...what dah break ke...? ala... await nye..:( xsyiokk la tak eppi..cepatan sembuhnye yaa..da~

princess nurhuda said...

da sembuh pun tic... hehehe... da masuk 3 bulan pun huda da break.. tapi mcm masih baru gitu.. tapi skrang da tak ada feeling agi pun..
maceh tic...