Followers

Thursday, April 17, 2008

sakit jiwa

wooollaa.. inal dah dekatt.. n aku ngan bangga text boo aku tertinggal kat dkk.. arrgghhh tension...xcited nak balik.. ha ni lahh jadi nye..!!!!! xpasal2 aku tak study lagsg....

den ingat nak kelik esokk.. tp masalahh nye.. cian kat mak ayahh denn.. awal noo den nak berambuusssssss pegi.. ermm tp ni untuk masa depan den.. agi pon jap je ppoNgggg ... tak sampai 2minggu poNGGGg.. pe yang nak kecohh ngatt...

arghhh bile aku nak balik.!!! nnt kang aku balik awall.. aku tdo lua lah jawab nye.. kunci pintu lak satu hal..!!!!

congrat tuh adik ku sayang.. dpt matriks kat changlun.. kodah tuh.. die cam komfiuss jerk.. takut agaknya.. tp ok wat sethun jerk...

for my eldest sista.. soryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!! malam tuh org kenyang... tak kan lah org nak begaduh ngan anak ko la....m soriiiiiiiiiiii.. idint mean it....!!!!!!!!!!!!!!!!...ape lah aku nih.. nape lahh malam tuhh aku moody.. cian kak kesayangan aku...!! hepp besdayyy... cepat bagi org nak buah erk.. m waiting....bulan tujuh ni aku dpt anak buah agi.. lepas almost 4years kiteorg tgu.. :) merancang kuarga btOll....

untuk kak cik..plz b ur self.. sian kat adik aku yang sorang... cepat happy balik.. i selalu doa untuk u...

untuk my lil bro.. blajo tol2.. spm dah dokat ni hah!!! lu pikir la sendiri...

caca.. ko akan keseorgan lagi.. butt dont worry.. i ade.. nnt kite jalang2 ngan kete baru i k.. :) harap jgn lah kemurungan ko dtg agih...<------ minah ni klu xde kakak/abg kat umah.. penyakit kemurungan akan dtg... so adik beradik kene selalu ade ngan die.. :) haiii...

to my lovely parents.. thnx for the car...hehehhehe:) tinggi lah kos idopp aku.. congrat tuh kakak aku.. besday present nye sebiji avanza dr mama n ayah... n buat mama sebiji rush dr ayah sempena anniversary mereka.. n aku yang xde mmbangga kan kuarga ttp mendapat sebiji kete.. yahooooooooooooooo!!!!

3 comments:

shay said...

assalamualaikum... lama shay tak kesini... apa khabar agaknya orang kat sini... exam macam mana...?

MZ said...

amboi. dpt kete sebijik. abih la satu mesia dia round2 nanti ;)) hik hik hik

KZue said...

huii...bestnyer dapat hadiah kereta!!