Followers

Friday, April 04, 2008

sangat lah sakit ati

dua minggu berlalu bersama ati yang bengkak.. bersama ati yang sakit.. bersama mereka2 yang teraniaya,....sakittttt sangt ati aku...

last sem kite org diam kan bile ade kecurian.. yang hampir mencecah rm 400 ... jd bile naik sem baru nih.. org yang tangan gatal nih mula nak wat hal lagih...

sem baru dimulakn dgn mencuri rm 150... kite diam agih.. tgh sem... curu rm 50.. esok curi rm50.. lusa curi sekali ngan wallet2 yang seb baik hanya ade duit rm 20... sebelum2 tuh.. yang banyak lagi kecurian yang dibuat.. aku yang sakit ati.. bilik dak sebelah aku tuh pon die curi..perfume mahal lah.. klu murah mgkn pencuri tak mo curi.. n kite pon tak nak arr jd kopaci.. bising2..


so aku start ngan bacaan yasin selama hampir seminggu.. pencuri mingyak wangi pon konfess... geram jerk aku tgk muke dak ni.. buat muke tak bersalah.. sumpah bagaii.. pgl rs bile die tak mo nganku.. in the end ngaku gak.. tp die kate mcm ade split characteristic.. ade 2 identiti.. poyossssss....

ade btol nye tp aku jadi nyampah.. pandai wat muke.. jumpe aku nangis2.. mentang2 lah aku nih baik muahahahah...moga ko mendapat balasan.. moga ko berubah.. moga ko diampun kan.. tp aku ttp tak pueh ati.. aku n the geng ttp akan buat bacaan yasin n solat ajat.. ko aniaya org ko tak kesah...pastu kate org nyusah kan ko..ade block la.. ade gap la.. penampar sekali baru tau..!!!!!!!!!!! sume nih bikin aku hangin laaa...dah lah sebuk nak final..ko buat halll lakk..


walau cemana.. sume org layak diberi peluang ke2..mane tau ... masa akn dtg die lebih baik dr aku.. :)insyaALLAH..it doesnt mean yang aku nih baik.. tp ok kot..muahahha....daaaaaa~

4 comments:

YuszTieY said...

salam..sihat ke tic??jgn sakit2 arti yer!bykkan sabar...

Anonymous said...

tic

tak de lah sakit ati.. klu tak ingat tak sakit./// klu ingat bikin hanginnn :)

MZ said...

muliakan lah hati dan berbaik sangka. doakan yg baik2 moga dia mendapat petunjuk dan hidayah ...

tic said...

ermm mmg benda tuh la yang sedang dibuattt...sobarr je lahh