Followers

Wednesday, June 17, 2009

bulat ?bujur ?segitiga ?pat segi ?

kate seorang pensyarah...kite punya pendirian bleh diketahui melalui bentuk ape yang kite minat,,,die memulakan ayat...dan die teros menyambung,,kalu kamu minat o ske kat bentuk tuh, kamu bangun,bagi kerjasama ape yang penting? kamu,,baru lah terhibur...die ckp,,

sori,,aku nih rajin lah sgt nak bangun dudok bangun dudok,,,

pat segi?..ha sape yang ske pat segi kate pensyarah berkepala botak,,,ade rambut kat bagian tepi jerk,,,bangun la..alahaii bangun...ade la dlm 5 org bangun,
bagus orang yang suke pd pat segi nih orang yang baik hati,selalu merendah diri and bla bla bla

segitiga? ha nih mesti ramai,.,,,btOl ramai gak yang bangun, ade lah dlm 10 org,,bagus orang ni mempunyai leadership,selalu tolong orang,ringan tulang la and bla bla bla

bujur? ye seperti dijangka lagi ramai yang bangun, ok orang yang memilih bujur orang yang kuat belajar,selalu bercakap berkaitan pelajaran , tapi ske lepas tangan, bla bla bla

yang terakhir, BULAT,,sape ske bulat...? muahahah lecturer tuh sambung,,saye , en azman bukan name sebenar , en fuad same gak bukn name sebenar suke dengan bentOk nih.,,kate lecturer botak separuh nih,,,sambil senyum masam....

mak aihh...ramai yang bangun,..dlm 35 orang gitu,,,8 mungkin pompuan selebih nye laki,,, ok jom kite tgk ape yang org pilih bulat bagaimana...pertama suke membantu, cergas orang nye bla..bla..dan yang terakhir suke memikirkan tentang seks?

bleh dikate kan hampir bukan hampir la sume nye duduk sbb statement last tuh..tapi lecturer tuh marah..." nape korang dudok...? elax la.. kite cume memikirkan... bukan nye membuat mende tuh..alahh open minded la sket.. "

budak2 pon sambut..btOl2...tapi pompuan sume dok diam jerk..

seb aku tak bangun...muahahh... itu pengalaman time ppkp aku sem 4..sbb pengarah kampus lambat die wat cam tuh..siap karoke...ngantuk aku bgn pagi..dah le tak pg kene tatatertib...ugut jerk keje nye..haaa kang masuk court...:(

what ever it is..student life is the best...bile dah msuk life keje..i couldnt stand it...penat but sometimes really enjoy...time gajikk le tuh..mueheehhe

24 comments:

~mek^mizahhh~ said...

weh saudari..
u keje ape..?? kt mane..??
banje aku..? hikhik2...

AiE bAhRi said...

dapat gaji boleh la belanja...hehehe

tic said...

mizah... ko bile pree.. jom aku banje ko...

huhu...kalu sume bloggers kene banjer..naye jekr..muehehe...:)

~NurKasih~ said...

tic,
betol la..dunia pelajar itu indah..
rindu saat2 itu..
Dunia keja ni pun indah gak..time dpt2 gaji paling indah..hik..hikk

tic said...

hahah..sgt btOl... klu dpt aji + bonus.. uishkkkk..lagih indahhh bangat...:P student life dpt tido banyak..heheh

~Cinta Cukulet~ said...

saya suka bentuk love hahahaa

Leeza Rule said...

Belajar memang best..kerja..best jugak..sebab dapat duit..

Fadhlah said...

mcm nak pe study lagik jer kan?

Eyna's said...

salam tic...jemputlah menjengok lg ek...heheh

GRuNGe said...

You are right beb. Student life is the best time in our life. Kerja? Penat sey, time bestnya seminggu pertama lepas gaji. Pastu, stress balik.

ticnube said...

adeii love.. yes of course ade.. but i already forgot...

huahuahua... gajik..ooo gjikk..:)

CikYana(",) said...

tumpang tido jap?
huhu bole aje

eh2..cni xde chatbox ke?

ticnube said...

nak tido..ngantOkk tolong...aku tak larat jap g masuk kerja...;)

MISZ NaNa said...

oohh saye same dgn cinte cukulet suke bentuk love hihi~ mungkin yg suke bentuk ni suke berkasih sayang kut haha.... oohh saye setuju dgn anda time kerje mmg best tapi cume best bile time gaji je huhu~

enyheartsdiamond said...

ticnube-nak tgok la adik sepupu u!!!

~mek^mizahhh~ said...

hehehe.
ko nak bunjeeeeeeeeee...??
*tebeliak* bes2..
bileeeeeeeeeee

aku dpt KOSONG lg neh NN tu..
ko da dpt bpe..??
pelik la aku,
die kire mcm mane..??

tic said...

aku pon kosong..cemana die kire erk..klau leh tanya dah lame aku tanya...:((

adik sepupu aku..alahaii tak de gambar.. but kat dunia nih ade 7 org muke spe kan..so no wonder la muke korng same..hehe..;)

[ Goodbye zuLL ] said...

jalan2 jap weh...

tic said...

jgn arr kejap..lame arr sket..mueheh...:P

haruan tasek said...

aku minat segi tiga

FdausAmad said...

jemput jemput..lauk ada banyak lagi

najwa hazirah halmi said...

wa suker bintang..
ader x??
hehehe~

bly la blnjer wa..
kannnnnn???

;)

tic said...

bintangg adeii hehe...:) blanje..lagi lahhh hadeiii

topek said...

Wordpress 2.8 ni adalah kesinambungan kepada Wordpress yang lama iaitu 2.7. setahu topek la kan,ianya adalah penambahbaikkan dari segi paparan dan lain – lain. yang bestnye, leh upgrade secara automatik. kalau tic nak tau lebih lanjut, gi kat blog amanz.my. ni urlnya –>

http://amanz.my/2009/06/kemaskini-blog-wordpress-anda-kepada-wordpress-28/ kat sana, lebih banyak informasi pasal wordpress ni. topek baru jer dalam wordpress ni.