Followers

Tuesday, June 16, 2009

isuu hangat??

kalu zaman duLo budak2 atau owang mude bercakap ttg seks..mampos mak pak pandang bagai nak terkeluar bijikkk mata...

tapi skang..klu anak2 BUAT seks..mak pak wat elax jerk erk.. sambil ckp..itu kan proses pembesaran..practice make perfect kate owang putih...? harus ke...?

beno nye rituh aku tgk rancangan kat tv3 tuh...dengan tajuknye " intimasi ketika isteri mengandung" bagaimana hubungan kelamin anda ketika anda mengandung...? adakah semakin rancak dan hebat.. atau tak buat langsung....?

huhhhhh..baguss nyerkkk..topik tuh..kene plak dr tamby..aku tak sure lak name die ape.. mmg pakar bahagian2 nih..so xpert la die jawab kan...ha cenggini..cenggini..pastuh cam nih.. posisi nih...posisi nih..klau salah cian kat isteri..ye lah dlm pewot kan ade budak..anak drang gak..

kadang2 isteri trauma..suami trauma ke.. atau ank yang trauma pon aku tak tau...

kalu korang la.. bagus tak perkara sebegini dijadikan isu?

yang paling hebat ifa radziah.." macam suami saye.. die takut,,tapi saya nak buat si die kene buat la kan walau takOt,, cian suami die..muehehe..

18 comments:

syanis said...

huhuhu,,,, skang sumer dah secara terbuka perbincangan nyer

Kak Zue said...

sekarang ni kalau kita tak cakap soal yang intim2 ni ..tau2 jer anak2 dah pandai..sebab dpt info dari pembacaan dan kawan2. Mak ayah la yg kena bijak nak approach anak2 dan bagitahu apa yg patut dan tak patut dilakukan. Pengetahuan agamapun kena ada juga.

~mek^mizahhh~ said...

huh! aku ketinggalan rancangan ini!
cane nak tgk... alamakkk..
keekeke.

MISZ NaNa said...

pernah tertengok rancangan ni mak'aih sangat open discussionnye haha!!! --> mau beg tadi yer amiklah saye x kisah haha~

ticnube said...

syanis: haha..btOl..skang sume terbuka..

kak long...: btOl...tapi anak2 nih kdg2 over acting le...die lak buat dulO..

mek mizah...cube kot tgk or cari kat youtube...mueheh

topek said...

maaf la tic.. topek x sempat nak inform pada semua member blog. sori sgt2.

blog tu pun topek banyak belajar dari orang2 yang pakar psl wordpress ni. saja nak merasai pengalaman baru.

tic ape kabar??

haruan tasek said...

cara biasa kalau dah mengandung pun...hu..hu

ticnube said...

miss zana..adeii le cemana nak maik..klu tak pos...hehe tak mo leh amik gambar..muahha... gurau..

topek..hehe..tak pe lahh nnt tic tuko and add topek..tic terlebih kabo nye..:P

haruan:mak aihh nko..huhu..hebat erk..:P

neezareef said...

ahaah..kemain ya si ifa tu
doc tu mmg kot dia open je cter

userhelp said...

depa open mended sungguh nooo... jangan open dedah sana sini dah la.. perkara peribadi pun kena jaga gak kan.. jgn men open ja.. nanti sian kat pasangan....

Azah said...

open sgt x elok jugak..
adeeh...
no comment.

haniey said...

no komen....
lalalala~

GRuNGe said...

Isu begini rasanya dah terbuka. Tapi, kena lar dengan cara yang betul walau terbuka pun. Boleh cerita, tapi general, bukan citer, citer dalam kain. Wah wah wah, Anjang Tu (Anak Bujang Tua) dah bersuara. Wakakakaka.

~mek^mizahhh~ said...

alo2..
heee.. nak p carik la..
*sengih gataiii..

Biskutz said...

zaman dah berubah.. dunia dah maju.. tak tau pun topik ni.. almaklum le den dah jarang nengok whi.. huhuhu..

ajau camne nak letak nuffnang tu.. (^__^)

ticnube said...

muahahah.. nape blogger tak leh nak coment nih..geram la plak..:P

~mek^mizahhh~ said...

to anis!
uiii.. ni je la gambo nyee.. mls nak tngkap byk2.. bknnnnnnnnnn.. kwn mak ku nye dusun.. ko ade dusun..??? ajak la aku! =P

Anonymous said...

pokok pon xde...inikn dusun