Followers

Sunday, June 21, 2009

ermm pekehell...?

orang ramaiii kat umah aku... tapi jiwa aku kosong...adeii le..bongokkk gilerrrr ayatt nih..( but it's true)...

wokeyyy penah korang tgk tv...? mesti ponah kan..pnh ngok tv 3.. mesti penah kan.. penah ngok citer nur kasih...mesti penah kan...alahaii aku ske cite tuh...nak ckp cemana erk..

mula2 aku tak tau pon itu hasil kabir bhatia...and cite asal mira yang buat..heheh dorang bukan le kawan..mak cik jauh sx.. mak o pak aku..lagih penipu kan..kan..
hehehe tapi aku ske dari mula...cerita tuh setiap scene die stg lah menarik...jalan cerita lain...scene and shooting yang dibuat...sgt menarikk erk..

setiap scene tak kan diambil dengan pelako kosong..tapi ade seni yang diselitkan dgn keindahan ciptaan allah..hehhe..sgt cantik..aku bukan orang filem..jadi nak cite pasal filem mmg tak reti sagt...

tapi cerita nih wat aku tepikat...

and now i am currently watch boys before flowers...aku dah tgk le meteor garden..dah jugak tgk hana yori dango..so ape yang nak di kejutkan sgt ngan cerita nih kan..story line same jerk..ade beze tuh sket2 bese le..layann je le...saranghae..:)

9 comments:

GRuNGe said...

Ticnube tanda-tanda awal perlu mencari teman untuk mengisi kekosongan, bila orang ramai dekat rumah, tapi hati dan jiwa rasa kosong. Been there, still there. Btw Ticnube, ko ni laki ke pompuan? Wakakaka, aku dah mula konpius jantina ko lepas baca entry ni.

enyheartsdiamond said...

tic..i x tgok pon nur kasih~

[innocent]

hey!!!layan gossip girl!!!

bes!

~Cinta Cukulet~ said...

lagu tema citer nur kasih tu best giler huhu

haruan tasek said...

tic ko dah mula menjadi seorang yang mula mencari,,,,,,

haniey said...

x penah berkesempatan tgk cite nur kasih...kesian btol aku nih... T_T

najwa hazirah halmi said...

nur kaseh..
muler2 publish citer nyh raser cm bosan..
tp wa usha dat story last week...
raser cm nk tgk lagik!hehe~
suker lagu tema dy....

*wa dah pnah tnyer kowt soalan yg smer cm grunge..rasernyer tic xpnag jwb!huhu~

~NurKasih~ said...

salam ',
Ada ekk cite Nur Kasih??
TV3? ermm nanti leh la tengok, dah duk NZ ni x ketahuan la plk..

Kai said...

kak!!
boys before flowers xbest la...
sy tgk 3 episod je...
tros tukar cter lain..
sumpah xbest..
lg 1 yg xbest n ntah pape : absolute boyfriend/zettai kareshi

Anonymous said...

both story aku dah tgk..