Followers

Monday, June 22, 2009

life is Su** nauzubillah...

life is not as easy as we tot...? ye... aku pahamm...aku terima... aku cume nak senyum..happy ...at least sampai mak pak aku balik..... aku tak nak cari pasal..aku pon tak inginn le nak wat hal...tapi tolongg la...

nak aku wat baik cemana..sampai aku sujud...:( nape wat cam nih..supaya mende nih leh di ungkit...leh di pertikai kan...nape ngan harta bapakk aku..pak aku tak matiii lagihh la wei..pehalll kalau aku gune... duit minyak aku mintakkk korang ke..tak weiii.. aku tak penah...

korang gak dtg nak duit kan..yang mintak kan...aku bukan kaya... tapi sekurang2 nya aku tau batas aku...belagakk..weii kalau aku belagakk..aku tak gune kete cokiaaa wei..baikk aku belikkk kete yang aku idamm..bek aku beliii jerk mini cooper tukoiss yang aku minat...o kaler greyy...oo yeahhh aku tak kesahh..tapi de ke aku wat...

takkk aku dok jerkk ngan mrs.merun..evennn die banyak wat hall ngan aku..aku diamm...aku tolong jerkk bile die nak bantuan...aku mmg tak kua duit...bile die nak bantuan..medical fees...weiii kiteorg berkerja kerass untuk perolehh 1sen...

jadii pekehall perkara itu dipertikaiii kannn./..aku benci tau tau...haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ADE SESAPE YANG SUDI MEMBERI SEBUAH KETE MINI COOPER UNTUK AKU.,..itu jerkk aku mintakk..tak de mende lain...ituu jerk..tak kan tak leh..mueheheh

13 comments:

enyheartsdiamond said...

adessss~

keta ape pon xpe...jnji mampu berkhidmat utk u!

ticnube said...

muahahha...:P 0k lah tuh...:)

enyheartsdiamond said...

hey..i itam manis laaa~

ticnube said...

wallaweiii itam manis.. pandang tak jemuu weii..iatam maniss itu menggoda..kan dah nyanyi malm buteee

syanis said...

SAYA BAGI MINI COOPER MENAN NAK

CikYana(",) said...

salam tic
camat pagi :)

*shay* said...

selamat pagi tic... sihat ke ari nih...?

~Cinta Cukulet~ said...

permintaan mu tak mampu ku penuhi..maaf..hahahaaa

haniey said...

eish2...
demand sungguh!

tic said...

menan...tak mbohghh le..muahaha...:( tak nakkk ...sehattt

GRuNGe said...

Giler, demand tu. Aku pun nak demand gak disini, nak CLK GTR jer. Wakakakaka. Tumpang demand dekat blog ko beb. Boleh?

tic said...

muahahha...t6uh melampauu...:(

SasHa Lee said...

apelaa demand sesangat.. mintak mini cooper.. mini cooper 1986 pun mahal gak tau..

Cube laa mintak kete kancil ker..

**ape2 pun feveret kete kamu tue same laa ngn eden..

** try baca entry aku tntg 'admirer sesangat...';P