Followers

Wednesday, June 10, 2009

malaysia panas?

mane lah tak panas...kalau cerita kua kat tibi ke.. kat paper ke... kat memana pon sume nye hangit2...even stesen radio pon nak HOT..mane lah tak panas....muahah..jadi mmgf patut lah masia nih panas...

aku tak pk and rase disbbkan matahari dekat sangat.. tapi klu sbb cerita kat tb3 tuh matahari tuh ha.. mmg panas.. kan dah sampai kat klimaks ceghita tuh...fofuler ker ceghita tuh..aku pont ak tau... sbb umah aku tak de tb...jd tak tau la kan....agih pon aku bukan keje jaga rating cite pon...

aku nak tuko lah header aku...de ke adik aku katye childishhhh gilerrrr.. header nko...sabo je la...

oh yer...

esokkk result kuaaaaaaa

fuhh kiri.. fuhh kanan.. tuLonggg.. takOtt.. tapi ku pk2..nape nak takut kan..muhahha... soo kowang tlg doakan....hah ni satuh lagi sbb masia panas...sbb bdk2 dah start pegang hp..sms..nak tanya ko dapat bape.. aku dpt bape..ko dapat dekan ke.. ke ko dismiss.. ha mcm2 ceghita..macm2 ragam..so bad news ke gud news utk aku.. tunggguu...

kalu esok hari ujan..makne nye... klu esok hari cerah ..maknenye....

tak dulikk..nak dean list...

16 comments:

haruan tasek said...

semoga ko dapat kepurusan menarik esok.... adik ko tu kurang seninya tu kata header kebudakan tu.

tic said...

muhahah.... so ko side aku lahkan..hahah...:)

~Cinta Cukulet~ said...

semoga anda berjaya dengan cemerlang..aminn

bila tengok header tu dulu ingatkan kartunis punya blog hehee

tic said...

ohooo. aku mmg tak de talent nak lukis2 nih..even org lidi pon aku tak gheti...

kuIna LadyInRed said...

pasang la aircond kat sini... sekurang2nya akak dtng x yah bwk kipas nyonya nie.. dah kusam dah

tic said...

muehehe... kak pon trasa panas snye erk...

*shay* said...

tic siaht tak.../ sorry sebab ari ni baru dapat jengh sini... pc masuk spital...

tic said...

alahhhh sian nye.. pc masuk spital ker.. hehhe.. den puNyooo. pon tak lame agih dah nih...:(

Raja Fiqri Fauwaz said...

bilik aku 24 jam panas.. kipas pasang 24 jam no5 pon panas lagi.. adesh..

er.. dah boleh la.. :D

iLhAm_bEcKs said...

muahaha..
HOT news..
dean list:

*miss ' (sbb sy xtau nme)
*saye..
haha

yeah!!
pmbersih??
yeke...hehe

sweethOneY said...

gdluck!

tic said...

muahaha..mmg deanlist...tp cukup makanggg jerk..hehe...

thnx..:P

~mek^mizahhh~ said...

fuyoooooooooo!!

deanlist beb! taniah laa..
dah lame tak merase DL tuh..wuwuw..
so, banje aku ke besukk..?? hahaha..

Kai said...

AARGH!!!
TENSEN!!!
CGPA JATOH TERUK GLER!!!
KENAPA OH KENAPA!!!

Azah said...

sangat panas...

ticnube said...

mmg panas... sgt..aku peloh tak enti..:P