Followers

Tuesday, June 09, 2009

maid

bona nye pagi tadi time aku nak g amik sepupu aku yang turun ke kl pagi tadi.. aku bercadang2 sendiri dlm hati btOl ke ayat aku nih yang nak tulih citer pasal maid aku.,,,and keinginan itu makin membuak2 pas aku ngok si pembantu umah aku nih wat drama sepagi bersama aku...

mula2 nye cenggini.. pagi tadi aku tingin nak amik perfume yang mak aku jual tuh.. mak aku dealer ..mueheheh.. one drop perfume tuh.. korang tau..aku rase krg tau kot..mende tuh agak fofuler lately... heheh..ok pastuh.. tibe2 aku dgr de org pagil name aku...

aku pandang kiri .. tak dak.. kanan... tak dak gak.. gile tol..pastuh aku ngok kat bawah...mak aihhh gile hina wei... pembantu umah aku tido atas lantai wei.. ko bayang kan...atas lantai and berbantal kan kusyen kecik..alah kusyen sofa tuh le..

gile hina.. klau org tgk kan..org mesti kate kite org dera die kan..sumpah..ko...tak dera...muehehhe..aku pon..weii ko jgn nak wat malu tuan umah..ape kejadah ko tido sini...

pastuh die pon story la kat aku...bukan tak nak tdo kat bilik... tapi anum sepupu aku tuh die letak barang2 die atas katil..takut die nak gune katil tuh..so si ros nama sebenar ni pon tido lah kat belakang kerusi panjang depan pintu hall ke dapor umah aku... gile wei..posisi nye..iskk klu mak aku nampak..mesti marah...buat die gitu erk...

pastuh aku kate la.. ko bangun..bangun skang gak..hape la ko nih.. bangun..x tau aku nape baik..aku masuk bilik tamu,, bentang kan tilam lagih tak bleh bla, pastuh bg bantal.. siap bg remote aircon..muehehehe.. ko tdo sini ... aku kate bagai anak tuan umah,, mmg aku anak tuan umah pon....

so aku bukan nak kate yang aku baek.. haram jadah..aku bukan manusia berhati malaikat..cume aku pk..die manusia..aku manusia..sampai ke ati wei..lagi pon minah ni budak agih...mude lagih dr aku.,.and die pon ade ati and perasaan...

jadi aku nak tanya..ape ke hati ape cino yang simbah air panas and bg makan ba alif ba ya kat maid die tuh..sumpah aku rase nak bakar jerk tangan die bg kudOng.. sengaL

tic teremo lagih

19 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

kita manusia semua sama..bertaraf hamba pada Yang Esa..

sikap macam kamu la yg kita nak huhu ::)

haruan tasek said...

jadilah tuan yang baik hati... hu..hu

iqbalsyarie said...

Bgusla..keep it up..jgn sesama manusia je kita buat baik.kat binatang pun sama.sebab manusia pun makhluk gak.kan?

tic said...

btoll...muehehe

Raja Fiqri Fauwaz said...

kim salam bibik.. :D

ASYIQ said...

Salam dik...

Tkasih sudi dtg blog akak...jenuh akak menjelajah blog adik ni nk cari maklumat tuan punya rumah...tak ada.

Cam ner nk kenal ni????

tic said...

rmi2 org bik aku gak yg nak d kim slm

aik x de ker...? tp aku dah buh dah pasa aku

neezareef said...

maid ni bagus la dia x bani nk alihkan brg org

atty's said...

tic..
kalo nak tau lebih lanjut..
psl nuffang masuk sini ..

http://c33ram00n.blogspot.com/2008/10/cerita-pasal-nuffnang.html

tic said...

hoho..mmg bagus...:)

Raja Fiqri Fauwaz said...

i think.. my comment is okey right know.. :D tenkiyu

ticnube said...

ye ke ok..nape aku tak leh komen erk..

nurdia said...

bagus arr kalu baik ngan maid ...

dotblogspotdotkom said...

dalam kumpulan binatang, tiada manusia.. tapi dalam kumpulan manusia, ada bnatang....yg buat jahat tu la binatang yang bertopengkan manusia..

p/s:- nape kamu x nampak entry pakcik ye....tp orang lain ok je...emm musykil nih....

ticnube said...

ermmm ye ke... kene g cek balik nih...

Radiusi Maya Algebra said...

dah update dah;D sila buat lawatan tdak rsmi.

ticnube said...

im kambing

macha_sezs said...

ntah la..mcm2 org dalam dunia ni..

tic said...

tau tak pe.. penin lak ngok kan org...:P