Followers

Monday, June 08, 2009

ape kejadah nye?!

sedare sedare gak.. tapi perlu ker amik kesempatan...? haruske perkara ini dibangkit kan..? aku maleh nak ckp.. for sure klu mak ayah aku ade... they wont call me to borrow the car..ello tolongg la.. anyway .. tak kan aku nak ckp tak leh pulOkk kan..

jgn hancor kan macam die hancor kan kete aku sudah lak... sbb kan die kete aku tuh bunyi sane bunyi sini..pintu hancor.. radio rosak.. bleh plak buat bangang.. jangan lah tunjuk kebangangan tuh sgt...


aku menciKKKKKKKKKKKKKKKKKKkkk

using nenek as a tool untuk dapat kan kete..thanks for being nice.. but no thanx..kite org adik beradik kat sini mati kebulur pon tak kan ade sape tanya and aku pon tak pedulu korang dorang tak amik tau.. tapi bile nak meMINJAM harta reti la plak ko kol bagaii...

aku harap sgt the phone keep rosak so they cant call me to ask or untuk minjam ke ..utk ape2...kedekut? ye ke...? lantak la.. penah ke die mintak maap bile jahanam kan kete yang ayah aku bg kat toK aku.. buat muke toye.. kang aku lanyak pakai buldozer kate aku kejam..

ye aku rela idop kat dunia ini dengan jiwa kejam .. sbb dunia nih kan mmg penOh ngan orang kejam..

keseimbangan otak tic tiada di tempat yang btol buat mlm ini

7 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

dunia ini memang penuh dgn org yang suka mengambil kesempatan..bersabarlah :)

najwa hazirah halmi said...

apersal plak nyh...
emo jer....
xkn berjangkit ngn wa kowt!!!
;0

haruan tasek said...

siaa bg rosak dia repair le bro.... ko minta le macam tu bro

~mek^mizahhh~ said...

huh! kalo desperate bru nak carik, bek tak yah!

tic said...

cukulet~ betOl2..aku rase nak pelempang

najwa~ ko pon emo ke minah

haruan~ bro hua tak paham mende pon


mizah~ mmg angin tOl layan orang cenggitu

~mek^mizahhh~ said...

sabo2..
aposal la ade manusia camtu!
mse senang tak teringat lak..
ceitt tol!

tic said...

mmg ceittt pon..muehehe,...;0