Followers

Tuesday, June 02, 2009

tau ndak...?

ntah kenapa .. pagi nih aku rajin,,... tak tau le.. bese pon rajin..muahahha..cume hari nih terlebih rajin...well aku rase cuti sem kali nih macam kat heaven jerk aku..mmg oliday abis...keje aku just incharge our and in flow money jerk.. itu jerk semendang kje aku..bile org ade cuti..aku pon masuk wat replacement..pastuh sambg elax cam bese...arap dapat gaji full la.. muhahahah'

ha tuh bukan mende yang aku nak cite benonye... ntah nape..aku rase cam nak blajo main piano.. ek elleh cam sengal jerk ,,,ntah nape.. kawan aku lion.. korang tak kenal kot...die bukan pemes mane pon.. tp kalu org yang dok area bangi mgkn korang tau ko cadenza eh ke caveza.. skolah muzik depan skola rendah sek 7 tuh.. die ngajo kat situ la...

si lion nih die nye major piano and kawan die name ape ntah sarah ke siti aku p[on tak ingat major die lak violin... well kalu suh men biola mmg aku surrender.. but u know .. piano looks interesting...and looks polite..muhahhaha...

gitar aku tak mo le.. sbb umah aku pon ade...muhahaha...:( cam basic no..even xtually aku tak tau pon men gitar... but dont be surprise mak aku teror tuh men gitar ayah lagih la.. ye ke...?

and 1 more thing... aku pon tak tau le.. result aku tak kua agih.. tapi aku cam maleh la plak nak blajo..bukan ape..dok melaka lame jemu seh.. dpt g sabah sarawak layan gak..:( muahahaha...

kak aku kate.. dah arr benti jerk blaja.. ko urus kan syarikat bapa ko...kalu aku nak urus syarikat bapak aku.. dr dulu au tak blja.. sbb aku nak keje mende lain la aku blajo.. pe la ko kak.. seb ko kak...klo ko adik.. ha.. naye jekr...

aku dah lame tak bace paper..aku tak tgk berita..aku tak tau pon ape jadi kat dunia nih.. tewokk gile life aku.. keje aku dok depan laptop ngok citer semendang..pasuh tido..

malam tadi pak aku call... gile ssh nak kol dr masia ke jepun..aku kol engage jerk semendang..last2 pak aku yang kol.. adik aku mR kenu dapat lesen.. pak aku kate arigato.. mgkn sbb tak ngabih kan duit pak aku kot..ntah le..muahha.. niway congrat... mamat tuh lately wat baik ngan aku.. ntah nape.. upenye die nak tibai kete aku..

tapi aku pon dah org wat baik..aku pon baik lah.. sbb aku kan mmg baik.. muahaha... sayonara~

25 comments:

haruan tasek said...

bila ko mo pi sabah nie?

tic said...

aku mau ke sabah lama dah.. tapi tuan umah tuh tak sudi terima.. cinabeng sungguh...:(

~mek^mizahhh~ said...

cam kenal..?? sape nehh..??
sek keb dato' abu bakar baginda..
tau.?? kat ngn area2 MPI nun..

ko da le takde gambo, hehe..
aku nak cam kan pon tak bleh..=P

tic said...

ha btol lah aku kenal ko..aku pon skola situ gak..muhahah..:)

~mek^mizahhh~ said...

hihihih..
loo ye ke...
alaaa.. pe name ko..??
aku pon 6 iklas..
dok sebelah munira..

tic said...

tuh le aku rase cam kenal ko..:) heheh

~mek^mizahhh~ said...

pe fullname ko..??
ish, aku shot-term sket..
meh aku nak recall2..

tic said...

jom layan ym lah miza senang..muheheh..:) geng lame nih

~Cinta Cukulet~ said...

buat baik berpada-pada, buat jahat jangan selalu hahaha :p

tic said...

btol2.. buat baik lah sokmo..muahahah..:)

adieha said...

elo tic. pasal Herbalife tu, kalo nak harga murah, kene sign up as member/distributor. baru dpt 25-42%. email me(adieha@gmail.com).. nnt sy boleh explain more on the discount, dan mcm mane nak dpt extra commission.

btw, awak punye nuffnang tu salah tu. samada tak add blog lg, atau u paste script yg salah kat blog awak.

tic said...

aku pon rase salah.. hehhe.. ye ke leh murah..:)

Tengku Afif said...

:D

Raja Fiqri Fauwaz said...

terima kasih singgah kat rajafiqrifauwaz punye tempat mengarut... :D

sweethOneY said...

tic.. mau jd cikgu sandaran ke?
hehe.. klo nk jd GSTT, ade kena g interview hape2 tah..
yg kte jd tuu.. cikgu ganti sajork.. ganti cikgu tu bersalin :D

tic said...

sesame kaseh..:)

honey: den pon tak mo jadi gstt..kene g interview kan.. den nak jd cikgu ganti ghak...

CaPiQa said...

---> elo tic! mau award ya? silakan diambil oke? ^_^

tic said...

cian kat aku kene mintak baru dapat...:)

huda said...

tic... hehe... apa khabar? lama tk tanya khabar... huda skrang bz gler bab tu la terbaca-baca blog.. update pun da malas.. hehe... skrang nie tgh sakit.. demam panas.. cuti kerja 3 hari.. besok da mula da..haiz.. mcm malas gitu.. hehehe... ohh maafye tk kasi link baru.. ingatkan tic da tau... hehehe... rindu kamu.. hehehe...

najwa hazirah halmi said...

uik!
erm....
nk tau umo wa??
19 taon la tic..
muder ker??
haha...
btw...wa konpius...
tic pompuan ke laki??

tic said...

huda mis u so much.. anyway dah tau tak pe.. cepat baik k..:)

*shay* said...

tic hai o tu memang macam untuk tambah duit pendapatan tapi cara dia berbeza dengan kebanyakkan MLM yang ada.

kalau tic nak tau lebih lanjut boleh la msj shay. tinggal pesanan tic kat hubungi shay tu yerk.. :D

Radiusi Maya Algebra said...

hello2.
sorry lbt reply.
bru blk dari kg yg best;D
full name tic pe eyh? boy ke girl?
ase cam girl hehe..

tic said...

aku rase aku dah reply dah msg yang nih..blom erk..

look the new TV-Phone said...

FUCK`ing malay !!!

from: "indonesia"


pilih option d bawah !!

- senjata
- santed

loe pikir yang lbh canggih mana nyampenya ???


^_^ keep smile...

bcanda bro`