Followers

Monday, June 01, 2009

merapu seketika cuma

aku ske bace blog org.. ape yang aku dapat..? memg aku tak dapat duit...? mmg aku tak kenal tuan nye blog.. tapi aku happy.. aku ske buat ape yang buat aku happy.. at least aku dapt sesuatu yang aku tak tau...myb its new for me .. but bg others .. alahaii mende cam tuh pon tak tau.. i dont care.. muhahaha.. :)

compaq aku nih dulu rosak.. skang elok.. ntah pe lak nasib die tak lame agih.. aku baru jerk beli.. ngan titik peloh aku sendiri... sedayy la plak... nnt aku kene beli laptop adik aku lak.. merengek2 die nak laptop...

tangan aku dah ringan dah..rase nak penampor...tapi mak aku dah pesan sebelum pergi.. kate mak aku..

" jangan lupe beli laptop die..ma tak tau nak bg adiah ape.. kan die dpt masuk u"

masuk U.. mende nih dah buat aku penin... thun nih 2 adik aku masuk u... it doenst matter kalau semua adik aku masuk u tahun nih.. but the prob is.. aku yang kene handle sume.. aku takut tarikh dorang bertembung..mak aih.. Mr kenu ke penang...? gadis cun ke mana...? hopefully die dapat around umah aku jekr la.. muhahah...

aku tau .. pak cik aku yang br lepas divoice tuh turun sini... nek aku pon ade semntelaah ma parents not here..tapi aku rase terasing..bukan sbb dorang alien tp ntah rase cam tak happy...

dsbbkan drang gak aku gadoh ngan kak aku cam nak pecah umah.. tp cam bese arr kak aku surrender.. mgkn die maleh layan aku yang gile nih.. sorry sis,.

bile ckp masuk U aku jadi seday... adik aku mr Kenu dapat mekanikal eng..tough la gak cos tuh.. adik aku gadis cun budak sains hayat..so die apply pon tough arr gak.. die nak jadi dentist, kalu tak pon amik vet..

TAPI AKU................MUHAHAHAHAH... sedayyy nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee


tapi ini lah aku.. mmg aku tak pandai cam adik2 aku..mmg aku tak sebijak adik2 aku same la kan ngan ayat tadi ,,tapi aku tak mampu.. bila aku ckp cita2 aku org gelak..sioT korang nnt aku kaya baru korang tau..pigirahhhh.. maleh layan..

9 comments:

Biskutz said...

salam cik tic..
awat ni..
takper lah..
biar org nk kate kite ape2 pun..
yg pntg kita yakin ngan dri kita..
kuatkan smangat yer.. ganbate!! (^__^)

tic said...

muhahaha.. saje jerk.. emo..muhahah... niway thank u...

najwa hazirah halmi said...

hola....
babe, u kekanda yang mithali..
i respek samer u....
btw,
xper la...kiter hepi gak kn tgk adek2 kiter bjayer...tol x???

thx singgah my blog.....
dah follow ker???
i da follow u...
hee~

Kak Zue said...

Tic...kita mesti bangga wehh adik2 kita masuk U..tapi bab penin bila kita kena uruskan tu..akak faham sgttttt but anyway, take care yer..


p/s: boleh tolong belikan compaq ke acer ke HPpun ok gak utk kak long? ehehehhe

kuIna LadyInRed said...

akak tiap2 hari masuk u....

errrkkk take care yer.. jgn cedeh2...

tic said...

muhahah... thank lol najwa.. jap g i follow u erk.. :)


kak long..muhahah.. klu tic tokey laptop..anitime anyway jerk tic bg adiah..muhahaha


ye ke.. mesti lecturer nih kan..kan.. :)

Fariza said...

hi....nice blog...keep it up ya..!!
cheers always.. =)

Dinoe said...

Numpang singgah disini..sekejap aje

tic said...

thankserk.. sudi singgah...