Followers

Thursday, July 02, 2009

daftar lambat

before this.. dpt jer surat.. bile kene reg .. aku akan ade on time.. reg balik bilik.. kemas barang even dlm bilik tuh for sure aku org terakhir akan sampai.. tapii aku selalu wat cool..lagih2 sem nih aku senior tertinggi...muahahha...

akiess adik2 ready erk..muahahaha.. gelak jahat tapi kali nih... for this sem something comes out..and aku x leh nak lari..penin aku pk..lepas aku tau tarikh yang aku ingat utk reg sebenor nye bukan.,.. kes xcited melebih r nih.. aku pon pk..punye pk ..punye pk...

dtg lah idea ...aku ingat nak reg seminggu lewat.. leh ke tak aku tak tau la.....ni aku dok plan sowang arr..poyosssSs..nak tanya sape erk.. sape yang selalu o penh reg lambt .. o.aku ingt..dak yang ..aku msg die arr

yan cemana nak reg lambt
~yan tak buat reg lagihh la... tak pnh buat pon..
hah tak penh buat..abih yang sblom nih dtg lambt tuh..last sem kot
~oo buat pendaftaran ke...oo cm ni bla..bla bla..
thousand thnx for nko lah sbb tlg...

tapi aku mula pikir..salah ke aku kate reg...if im not mistaken reg is stand for registration silap akal aku lah tuh... but im still hope.. die tak paham kot.. ;)

oo satuh lagi aku nak..nak ..nakk..nakk... sgt buat... tapiiiiiiiii.. ohoo panjang tapi aku kali nih...

23 comments:

enyheartsdiamond said...

tapi??pe tapi2?

_weyh..dia tuh ada awek laen laaa...

ticnube said...

muahahah.. ko kene tgl ke.. weii pth tumbuh ilang bergnti...wallaweuiiii elaxx arr

CikYana(",) said...

muahahaha
u will get love soon
insyaALLAH :)

ticnube said...

cian nye aku.. muahahah

en_me said...

reg ghitewww.. hmmm

aya harith said...

asal ak x phm mende ko tulis le...

heehe~
rasenye cm ade wayar putus dlm otk ni..


uhuhuhu~

ticnube said...

ala..nampak sgt aku yang salah...muahahah

♥ sOFIa ♥ said...

mari jadi senior yang palingggggg baik hati :)

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

hohoh senior saya dulu penah daftar lambat jugak seminggu. dia memang sangat selamba, otai kolej kan hohoh.
Tempat tu kat hotel legend port dickson, sebelah hotel glory beach resort. Pergilah huhuh, ada contact number tuk dihubungi kat blog saya kalau awak perasan kat sebelah kanan.
Boleh call number tuh bila2 masa tuk pertanyaan hehe.

GRuNGe said...

Wakakaka, aku pun macam tak paham. Tapi........................ Nak buat komen jugak. Wei, tapiiiiiiiiiiiiiii aku lagi panjang dari ko wei.

Eyna's said...

Akak pun x brape nak paham le tic...
last2 akk buat kesimpulan...mungkin umur akk yg makin meningkat ni...sukar nak paham cite org muda mudi ni kot...heheheh

ticnube said...

malauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... orang tak paham citer aku.. its happened before..maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

thnx nak g sane gak..hehe...nnt kite g amik erk..erk..

SasHa Lee said...

adeeh..tapiiiiii... ape beb?? ko kene explain gak tic.. tak baek bercerita separuh jalan ni..hehehe..

Hanis said...

senior mesti baek macam aku.

hahaha.

slmt pulang ke kampus!

anaklaut said...

salam..

tq sudi singgah anaklaut

MisZ-Yan 2808 said...

aP KaTe TiC BgTau Kt MeMber Tu...
BiLaNg saMa Dy....
ReG = ReGisTer = PeNDaFTaRaN....
MyB Dy x PeRaSaN KoT...

Kak Zue said...

woitt..apasal nak register lambat..tak baik utk kesihatan tau..ahaks...eheheh

haniey said...

ceis...nk wat jahat ey.. daripada ko wat jahat, ape kate ko jwb tag ni... tahniah! anda telah ditag!!! hohohoho

Leeza Rule said...

wa yang pening..register jer..habis masalah dunia..huhu..wa lapa nie..ada makanan tak?

ticnube said...

kene buat ke.. tak buat tak lehh ke...adeii ... la..:)

- - [ 4nkEl r4p ] - - said...

ankel rap tak faham sebab tak pernah belajar tinggi2 macam korang semua..

tic said...

ankell..den nih bukan blaja tinggiii... harapan jerk tinggi...impiannn jerk tinggi...iskk..seday la plak..

kuIna LadyInRed said...

eerrrkkk nak ajak join contest.. jom..