Followers

Friday, September 11, 2009

sayonara...

alahaiii terkilann nye...kelmarin kawan aku flight ke UK.. tapi aku terlambat bangun aku stay smpi kul 4 pg..last2 test cancel... de hikmah nye...cube aku kuat kan... bgun2 jerk dh kul 10... ingat nak kol die.. tapi sbb tau class cancell.. aku jd lupe.. teros g class... abiis clas br aku tingat balik...

try kol.. tapi dh tak leh gune... td pas aku sampai umah.. ade offline msg kat ym aku.. dr die,,, cian nye... heheh.. and td die online.. so sempat le boRAK2 SKET..

tapi aku kesian ngan die,... rumah still x dpt agih.. skaung dok hotel.. katenye sumua dipermudhkan oleh yang Maha Kuasa...alhamdullillah klu mcmtuh...aku ingat nk futher di U yang same.. tapi pas pk2 blik...cm x nk.. tapi tgk lah../

oo yer... aku dh matikan harapan dan impian yang aku tanam dulu untuk futher kat sane next year....make tuh buat masa nih perancangan aku nk g taun 2012..mak aihhh aku makin tua...

anyway...sayonara...and gambate di bumi orang.. :)

ujan emas di bumi sendiri ujan batu di bumi orang..

4 comments:

i'mmm single said...

insyaallah dpt g sana...jng risaulahhh...:)

tic said...

hehehh tak riso...cume x soba jekr..muhahah..

Kak Zue said...

selamat berpuasa..selamat menyambut raya yg bakal tiba..insyaAllah kalau ada rezeki nak further study ke o/sea tu..adalah ..sabar jer:)

semutzapi said...

tic,

selamat berpuasa & berbuka..