Followers

Tuesday, December 15, 2009

paizah besfren tyme kecik2

aku punya teman ,
teman sepermainan,
dimana ada dia selalu ada aku,
sampai rangkap ni jerk yang leh nyanyi.. masuk rangkap lain nanti, lain lak die nye citer.
duLo2 mase kecik2 la skang dh beso aku inesent aku x tau la.. pangai aku mgkin jahat nakal sebenor nye..

faizah

aku punya teman, selalu main ngan die, selalu g skolah ngan dia, kami sama pandai dlm skolah.. muhahaha, tapi pak aku dpt promotion so kite org pindah.,, lame aku kwn ngan die.. kami sgt close, kalau kene marah ngan ma aku,, aku akan cabut lari umh die, senaNg cite umah mu umah ku jua la.

tapi aku ralat ar, dulo2 kecik2 tyme poser kami sama2 poser, tapi smpi skolah aku cikun ais kat warung depan skola..muhahah tyme tuh skola di klang

sekolah: sekolah kebangsaan telok menegon
bandar: klang
darjah: 3 seroja

g skola nak jalan x larat, balik lalalala~ siap leh siul lagu mawi..muhahaha nampak sgt tpunye ..ma aku tau la kan anak die nye pangai..pegi lemah balik sehat + cergas ... hemm... tapi aku ni muLot sueii.. ade ke aku g tau pak faizah yg die x poser cm aku.. x ku sngka mulOt sueei aku menyebabkan kaki faizah yang mulus itu ade banyak sgt urop L kecik.. bapak die wat corak abstrak gamak nye pakai rotan..

maafkan aku.. niat aku nak guro jerk.. tp x sangka pak faizah marah.. mgkn sbb die anak p1.. jd kepercayaan dan harapan utk die tgi spy jd tauladan wat adik2 agak nya.muhahah... lepas tuh kite org x jumpe dh sbb pindah ..

selepas sekian lama.,,, ada dlm 14 thn gitu la..satu malam tyme aku ngah golek2 atas katil ngan semak,, tbe2 rs nak on9.. buka fb nampk de org requst nak kwn..sbb dh telalu lama x jumpe .. aku x cm upe die..heheh makin cantik anak pak cik kamaruzzaman.. iskk.. hebat tol.. dok kat negeri hobin jang hobin..dh keje..makin cun..dgn status married.. tp blom agih beno nye.. banyk peminat agak nye.. banyak agih aku pedajal die n mereka dulO .. tp mn leh cite sume.. nnt org kata aku kejam nakal plak kan.. heheh..


sebeno nye aku nak cite ialah.. btOl gak org kata.. x sume mende tuh mendatgkn mudarat ,, sbb dr fb aku jumpe besfren lama aku.. credit utk fb..lalalalaal~
dalam proses menjadi manusia yang baik.. :(

8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

btl2..FB wat aku gathering gn mbr2 lame..

aku said...

ha.. tuh la.. tol2.. muhahah

enyheartsdiamond said...

credit to da creator Mark Zuckerberg ;))

aku said...

creator of what..? oooo FB erk.. ..muhahaha..

y@n@ M!B said...

pjg btol mukadimah nk memuji fb..huhuhu~ ;p

aku said...

muahhahah.. lawakkk

meo complicated said...

wah.. idup FB...

eh, frenster pun dh makin cantik... ape komen?

:)

Aku said...

Ha tau xpe, aku komoom die invest byk nk fight ngan fb cian lak aku tgk, mende cm ni bese r trun naik