Followers

Sunday, December 13, 2009

macam2 ...

tadi aku p jumpe adik aku kat banat.. dah lame x jumpe die .. g ngan semak.. missed them so much.. heheh.. sampai2 borak2.. gelak 2 and beceghita... itu satu kewajipan bg kami bile jumpe adik aku (bakal2 ustazah tuh..:) ) pAstuh cite pasal adik aku adam yng study kat penang tuh..kite org satu family sgt tekejut ngan result die,.. sbb die slalu kata yg die akan ade repeat paper... but then result die dh cukup wat sume tersenyum even die x dpt Dean List.. ;) it doesnt matter la..

pastuh citer pasal result aku..:) sbb result aku same ngan last 3 digit no hp kak aku..muahahh..:0 aku sedar tyme aku nak kol kak aku gtau psl result aku... harus lah gtau kan..sbb tuh jerk kak yg aku ade

result asma x tau agih.. sbb result ukm kua lambt 17/12 ni..aku pon x tau bakpe lambt..mungkin banyak sgt dak ukm yang pandai..muahahahahah...lawakkkkkkkkkkkkkkk... toll..

..........................................................................................................................................................................

semalm g kenduri kawen kak ley..sgt sweet die nye pelamin..aku x tau la nak dok betol atau just saje pasang/...kate org asal ade.. ;) sgt sweet pas dib kate de satu plamin cm tuh gak kua kat tb3...ohh ye.. pastuh br aku tingat...muhahhaa...x nak kalah ngan ingatan jugak..


...........................................................................................................................................................................

oo td aku keje pagi...cover abg ipo aku yg cuti sbb jiran die kawen n die kene tlg... abg ipo aku nih mmg jenis baik ati ... and umh dorang pon di gunakn untuk letak mknan.. abg ipo aku x kan tolak nye lah klu org minx.. cm bese la.. baik ati kan.. untung kak aku.. and untong abg ipo aku.. jugak ..sbb kak aku lagi..baik...muhahahah

kesimpulan nye kaki , pinggan, tangan aku sakit..n penat..maklum lah selama ni dok ternak lemak jerk keje aku..;(

...........................................................................................................................................................................

aku plan untuk kali ke sejuta x nye mungkin utk ke genting.. and aku maleh nak pk dah.. x jadi kali nih x yh g la.. letih aku.. untuk cuti kami di panjang kan.. aku rase aku yang plg gembira kat dunia nih lepas tau pasal cuti nih..


...........................................................................................................................................................................

bebalik kepada result... lepas jerk kua.. sume dok bz body tnya bape dpt cm bese..ade naik ade turun.. ade dpt dl..ade yg x dpt... pastuh borak2 ngan j pasal nak further ober the c.. sgt ssh nak further lua since cos yg kite org nak amik amat lah baru..sesape ade idea tlg bg..? U mn yg availble .. :0 deg in islamic banking.. klu x derk gak aku tuko cos mungkin..

skang yang ade deg in ISB hnya lah brunei dan qatar.. tapi aku nk g negara yang ade pat musim bile aku g jauh dr kuarga mgkn .. family aku de reason nk bw adik2 oliday jauh..muhahah.. cm bese berangan lebey,

j ajak geng2 yang bese dpt 4.00 result drg KECUALI aku.. x pe.. aku x kesah..isk..iskk..,, syuko gak mgkn di ajak,, almaklum la.. xderk pengalaman..

bab nih munkin aku kene minx bantuan pak aku..muhaha.. tp aku perlukan penaja.. suda kecik ati ngan jpa nk try mara.. tp pointer aku naik sem ini... berpeluangkah..? lalalal..

..........................................................................................................................................................................

mek juga klu x silap aku juga punya rancangan yg sama utk ke UK.. mula2 aku nk p sana gak.. tp x dek kursus yg aku mau..


leha gak penah aku tgk kat blog die nk g further kat england ..

tapi drg nih sume master..aku jerk ketinggalan..:(

mye tahniah sambg blja..dulo aku p0on ingt nak wat pjj.. tapi tetibe.. aku x nak jd rajin.. tapi bile pokai..mula la sebok nk cr keje..muhahah


..........................................................................................................................................................................



untuk petama x nye .. aku nye ntry oanjang yang rabbi..cukup sm disini.. :)

9 comments:

MyeAqma said...

result k0 msti gmpak... dpt bape weyh??? bg la tips kt aku.. aku nk result gempak gak!! huhuhu!

hehehe xpe insyaAllah ada rezeki dpt pnye further 0versea...

nk saing aku ke wt deg kt 0versea?? tp lmbt lg la... hahahaa!! tu p0n kalau dpt la.. n result p0wer baru bley pegi...
tp if aku kawen dlm mase terdekat ni aku ase cm payah sket la k0t nk blaja ja0h2... hahaha! berangan nk kawen d0wh!!! jeles arr tgk sumer nk kawen!! dush!

kndri umah mira sbtu ni pegi x??? jums ramai2... gathering twus kt umah dia... hehehe...

aku said...

aku nak g..jum g umh mira.. jom jom jom..nak g... :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahhh...pjg ok n3 ni...nsyaAllah dpt further oversea tu...congratz result mst gempaks..

aku said...

muhahaha.. gempak.. muhahah.. lgsg x gempak..muhahah.. adei la sedey.. anyway.. amin... heheh..

VIP| fLoRa ™ © said...

tahniah, wlu sy x tau bpe result awk.. papepn, sy doakn awk dpt pi further oversea.. usaha, doa & tawakal k.. caiyok2x!!

aku said...

thnxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

SasHa Lee said...

memang panjang tapi habis gak aden meneliti setiap bait kata2 mu..hehhee... memang macam2 yer kamuk!
congretz keh..;)

Anonymous said...

Hi !.
You may , perhaps curious to know how one can reach 2000 per day of income .
There is no need to invest much at first. You may commense to get income with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you need
The company represents an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

It is based in Panama with affiliates around the world.
Do you want to become an affluent person?
That`s your choice That`s what you really need!

I feel good, I started to get income with the help of this company,
and I invite you to do the same. If it gets down to choose a proper companion who uses your funds in a right way - that`s it!.
I make 2G daily, and my first deposit was 1 grand only!
It`s easy to get involved , just click this link http://gumululib.fcpages.com/xukadu.html
and go! Let`s take this option together to feel the smell of real money

aku said...

thnx shasha.. :) muhahah