Followers

Monday, May 03, 2010

xgune punye anak...

arghhh deym... gile mencik,,, cm ne hari buruh aku leh ingt tapi tidak ari ibu,,, arghh bonda,.,, saya minx maap,,, skang akau dh tekiyal2 malu nak wish ari ibu... aku rase aku kene letak kat aku nye reminder la... sengal punye anak...

anyway, beno nye bile ari ibu...? aku pon x tau... makin aku pening setiap negara sambut ari lain2 bile aku g google.. siot.. makin pening ade la....yang penting nye bulan 5 la kan.. bukan ke tarikh die standardize ker....? pelikk la dunia nih.. nyampah aku dowh...

arghh tengah org lain g bercuti ke camaron highlands, aku ngan sedey nye terpaksa pulang ke melaka kembali... kembali.. arghhhh buhsan tol.. menghabis kan sisa2 terakhir di tanah melaka.. ni kompom cm x nk jejak melaka dah la nih.. bajet lebeyy kan,,.

bile aku nk benti mengeluh aku x tau la.. bile dh arwah nnt kot.. a:(

4 comments:

husna amira said...

kak nisa kalo kat msia kn hari ahad mggu kedua setiap bln may kita celebrate hari ibu..its not too late..hehe

aku said...

hahhaha.. ha ye ke una.. akak pon baru tau td google .. pening tol.. await dok ubah2 erk.. niway na.lthnx.. hahhaha.. :P

.mek.mizah. said...

anis!!!
huhu, cantek la templet baru u ni.. auw, jeles aku. :P

btw hari ibu 15/5 kan???

aku said...

uik.. 15/5 ker mek.. bkn 10 ka... muhahahah.. teradvance lagi aku.. niway thnx beb.. hahah