Followers

Wednesday, June 02, 2010

marah tahap dewa!!

makin dekat nak ke tanah suci, makin banyak lak dugaan aku rase, ingta nak banyak kan solat, bbanyak kan istifar banyak kan doa, tapi tiap2 ari.. panas jerk ati nih.. baru smlan cool sket ati nih...ari nih panas balik..

al kisah orang tua nak M***.. ni... asik la kol aku nye ym ,,, ello.. klu org x balas paham2 jerk la.. ko strangers.. so aku nye ske aku nak ckp ngan sape.. tapi kesah nye..apeke bendul sgt.. dh ko ym,. ko kol, ko text org x balas, x yah la anta agih..ke ko manusia x tau malu..

beno nye sebelom nih..org tua kejadah ni pnh buat mende nih, tapi aku x la rase nak marah sgt cume rase annoyed la kan.. tapi still leh tahan la rase nak marah nih, tapi hari nih die mmg bikin panas la.. siap aku rase ade minyak tanah yang kat mane2 ntah leh tersimbah sx.. so rase api kat dlm ati nih mkin nyala2 la kan.. kalau org tua nih depan mata aku gayang gamak nye.. bia tangan tuh kene balut.. so ko dok umh ko diam2 x yah kaco/ganggu idop orang ok!!!..

siap tulis kat ym, lepas aku x reply msg , text and his call , die tulis : Lembab macam sipot:

ello org tua kejadah... ko lah lembab,. ckp dok ulang2 mende yg same.. rase nak suap kasut jerk tgk muke ko tau dak.. aghh.. anisa .. istifar..istifar.. ko tuh nak g mekaha... Ya Tuhan.. bantu la...

2 comments:

dayah aziz said...

byk2 istighfar...
happy2 kan diri...=p

aku said...

hahahah.. cm tuhlah gamak nye.. :P