Followers

Tuesday, May 24, 2011

memang dasar aku yang tertipu

len kali sebelom roger orang. ko bace text tuh bebetol. kot ye pon dalam bahase jerman, ko tak paham. g kat Mr google. soh die translate kan, die x caj mende pon. free jerk. as long as ko gune google engine aku rase Mr google dh cuKop bersyukor.

beno nye esok result bukan untOk kite org. tp utk diploma student. ok fullstop. bikin penin jah!!maleh aku nak amik tau. kalau gempak tak pe gak kan. kalau lingkop.?? gulpppp...

aku kenkadan tak paham ngan lecturer zaman skang.
kalau student x tanya kate student bodoh sombong. belagak tamau tanya. dah tanya kene marah. aku tingat lagi dulo time diploma. 1st sem. giler nerd kan mase tuh. lecturer tuh soh tnya soklan sape yang x paham. aku dgn jujur nye bertanya soklan. ko tau lecturer tuhleh marah aku.

haaa amik.. ko noks.. begenang ayer mata mak ni tau. cume tak tumpah kat pp. sedeh mak tau dak. tp itu cerita lame sebab die bagi mak A-/ itu pon nak dh rase nak pelok die. alhamdullillah.

kan aku dah kate aku x nak ckp psl result..iskkkk

2 comments:

HonEyBuNNy said...

hehe..

result ohh result...huwawwaw

cepat g pelok ciom lecturer tu..heheh

k a k L a m p said...

hahahha.. tuh r .. td dh gtau dh kat lecturer.. lap you lect.. hahah